Menu
Fotoverslag Talentendagen

Fotoverslag Talentendagen

De Talentendagen 2008 zijn alweer voorbij. Misschien hebben de trainers en scouts van Ajax de nieuwe Urby of Johnny kunnen ontdekken, misschien ook niet. Het enthousiasme van alle voetballers en andere betrokken heeft in ieder geval mooie foto's opgeleverd.

De Talentendagen waren ook dit jaar weer een groot succes. De hele week lieten voetballertjes zien wat ze in hun mars hebben. De Talentendagen waren ook dit jaar weer een groot succes. De hele week lieten voetballertjes zien wat ze in hun mars hebben.
Ook de hele kleintjes konden zich de afgelopen week al in de kijker proberen te spelen. Ook de hele kleintjes konden zich de afgelopen week al in de kijker proberen te spelen.
Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink geeft de deelnemers een paar wijze voetballessen mee. Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink geeft de deelnemers een paar wijze voetballessen mee.
Aron Winter en Gery Vink kijken hoe het met het talent staat van de deelnemers. Aron Winter en Gery Vink kijken hoe het met het talent staat van de deelnemers.
Ook een aantal voetballers van Ajax 1 bezocht de Talentendagen. Jan Vertonghen kwam donderdag langs met Mitchell Donald en Rasmus Lindgren. Ook Luis Suarez, Siem de Jong, Gabri, Maarten Stekelenburg, Erik Heijblok en Dennis Gentenaar namen afgelopen week even een kijkje op de Toekomst. Vertonghen praat hier even bij met Heini Otto. Ook een aantal voetballers van Ajax 1 bezocht de Talentendagen. Jan Vertonghen kwam donderdag langs met Mitchell Donald en Rasmus Lindgren. Ook Luis Suarez, Siem de Jong, Gabri, Maarten Stekelenburg, Erik Heijblok en Dennis Gentenaar namen afgelopen week even een kijkje op de Toekomst. Vertonghen praat hier even bij met Heini Otto.
Als een strenge leermeester waakt Mitchell Donald over de voetbalvelden van de Toekomst. Als een strenge leermeester waakt Mitchell Donald over de voetbalvelden van de Toekomst.
Voor de voetballers en keepers breekt nu een spannende tijd aan. Als ze het goed gedaan hebben, worden ze misschien nog een keer uitgenodigd bij Ajax. Voor de voetballers en keepers breekt nu een spannende tijd aan. Als ze het goed gedaan hebben, worden ze misschien nog een keer uitgenodigd bij Ajax.