Menu
Fotoverslag training Ajax 1

Fotoverslag training Ajax 1

Ajax kende een lange trainingsdag. Pas tegen 18.00 uur verlieten de Amsterdammers het trainingsveld. Bekijk hier het fotoverslag.

Rob Witschge, John van 't Schip en Marco van Basten trakteerden hun spelers dinsdag op een lange trainingsdag. De selectie verscheen rond 16.00 uur op het trainingsveld. Voor de Ajacieden was het de tweede training van de dag. ‘s Ochtends werd er binnen in de sportzaal getraind. Rob Witschge, John van 't Schip en Marco van Basten trakteerden hun spelers dinsdag op een lange trainingsdag. De selectie verscheen rond 16.00 uur op het trainingsveld. Voor de Ajacieden was het de tweede training van de dag. ‘s Ochtends werd er binnen in de sportzaal getraind.
Miralem Sulejmani werkte het laatste gedeelte van de training apart van de groep. Met conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt deed hij veel individuele oefeningen. Miralem Sulejmani werkte het laatste gedeelte van de training apart van de groep. Met conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt deed hij veel individuele oefeningen.
Jan Vertonghen kreeg dinsdag te horen dat hij deel uitmaakt van het olympisch team van België. Zijn landgenoot Thomas Vermaelen is er ook bij in Peking. Namens Nederland doen Urby Emanuelson en Kenneth Vermeer mee aan de Spelen. Jan Vertonghen kreeg dinsdag te horen dat hij deel uitmaakt van het olympisch team van België. Zijn landgenoot Thomas Vermaelen is er ook bij in Peking. Namens Nederland doen Urby Emanuelson en Kenneth Vermeer mee aan de Spelen.
Kenneth Vermeer hervatte dinsdag de groepstraining. De doelman miste maandag de eerste training omdat hij zich had verbrand. Vermeer, geselecteerd voor het Olympisch team, deed het nog wel redelijk rustig aan. Kenneth Vermeer hervatte dinsdag de groepstraining. De doelman miste maandag de eerste training omdat hij zich had verbrand. Vermeer, geselecteerd voor het Olympisch team, deed het nog wel redelijk rustig aan.
Jos Kortekaas is nieuw bij de medische staf van Ajax. De fysiotherapeut zag dat alle spelers de training zonder kleerscheuren doorkwamen. Bruno Silva was dinsdag niet van de partij op het trainersveld. De Uruguayaanse verdediger kampt met een bovenbeenblessure. Jos Kortekaas is nieuw bij de medische staf van Ajax. De fysiotherapeut zag dat alle spelers de training zonder kleerscheuren doorkwamen. Bruno Silva was dinsdag niet van de partij op het trainersveld. De Uruguayaanse verdediger kampt met een bovenbeenblessure.
Foppe de Haan maakte dinsdag bekend dat Siem de Jong niet bij de definitieve olympische selectie hoort. De middenvelder staat op de reservelijst. De Jong blijft dus de komende weken gewoon bij Ajax de voorbereiding volgen. Foppe de Haan maakte dinsdag bekend dat Siem de Jong niet bij de definitieve olympische selectie hoort. De middenvelder staat op de reservelijst. De Jong blijft dus de komende weken gewoon bij Ajax de voorbereiding volgen.