Menu
Fotoverslag training Tweede Paasdag

Fotoverslag training Tweede Paasdag

De selectie van Ajax stond Tweede Paasdag weer op het trainingsveld. Kijk hier voor het fotoverslag.

De spieren moesten de dag na de zware wedstrijd tegen RKC (2-2) weer even losgemaakt worden. De spieren moesten de dag na de zware wedstrijd tegen RKC (2-2) weer even losgemaakt worden.
Henk ten Cate testte de lenigheid van zijn spelers met een wedstrijdje bokje springen. Henk ten Cate testte de lenigheid van zijn spelers met een wedstrijdje bokje springen.
Ook werd er op Tweede Paasdag nog aan kracht gewerkt op het trainingsveld.
Thomas Vermaelen liet zijn landgenoot Tom de Mul en Nicolae Mitea  zweten tijdens de rondo. Thomas Vermaelen liet zijn landgenoot Tom de Mul en Nicolae Mitea zweten tijdens de rondo.
Klaas Jan Huntelaar deed het rustig aan maandag. Hij hield het vooral bij looptraining. Klaas Jan Huntelaar deed het rustig aan maandag. Hij hield het vooral bij looptraining.
Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar werden bijna een uur lang onder vuur genomen door Fred Grim. Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar werden bijna een uur lang onder vuur genomen door Fred Grim.
Urby Emanuelson toonde zijn snelheid in een sprintoefening. Urby Emanuelson toonde zijn snelheid in een sprintoefening.
De training werd afgeloten met een paar rondjes uitlopen om het trainingsveld De training werd afgeloten met een paar rondjes uitlopen om het trainingsveld