Menu
Fotoverslag VfB Stuttgart - Ajax (1-0)

Fotoverslag VfB Stuttgart - Ajax (1-0)

Ajax verloor de troostfinale van het toernooi om de Dubai Cup nipt van VfB Stuttgart: 1-0. De Ajacieden besloten het toernooi met een vierde plek. Bekijk hier de mooiste foto's uit VfB Stuttgart - Ajax.

Ismael Urzaiz begon de strijd om de derde en vierde plaats (van het toernooi om de Dubai Cup) in de basis. Ismael Urzaiz begon de strijd om de derde en vierde plaats (van het toernooi om de Dubai Cup) in de basis.
Aanvoerder Edgar Davids verliest de bal geen moment uit het oog. De Pitbull was een helft van de partij. Aanvoerder Edgar Davids verliest de bal geen moment uit het oog. De Pitbull was een helft van de partij.
Kennedy Bakircioglu is verwikkeld in een fel duel. Kennedy Bakircioglu is verwikkeld in een fel duel.
Spits Klaas Jan Huntelaar speelde alleen het laatste half uur mee. Spits Klaas Jan Huntelaar speelde alleen het laatste half uur mee.
Luque heeft controle over de bal en over de tegenstander. Luque heeft controle over de bal en over de tegenstander.
Jan-Arie van der Heijden opereerde dit keer vanuit het hart van de Amsterdamse defensie. Jan-Arie van der Heijden opereerde dit keer vanuit het hart van de Amsterdamse defensie.
Leonardo gaat een eentwee aan met Urzaiz. Net als Davids pakte ook de Braziliaan opnieuw speelminuten mee. Leonardo speelde bijna een uur mee. Leonardo gaat een eentwee aan met Urzaiz. Net als Davids pakte ook de Braziliaan opnieuw speelminuten mee. Leonardo speelde bijna een uur mee.
Luis Suarez stuit op de doelman van VfB Stuttgart. Luis Suarez stuit op de doelman van VfB Stuttgart.
Trainer Adrie Koster ziet zijn ploeg verliezen van de Duitse kampioen VfB Stuttgart. Trainer Adrie Koster ziet zijn ploeg verliezen van de Duitse kampioen VfB Stuttgart.
De Ajacieden staan na de verloren strijd op het punt om het Al Wasl Stadium in Dubai te verlaten. Dinsdag vliegt de selectie terug naar Amsterdam. De Ajacieden staan na de verloren strijd op het punt om het Al Wasl Stadium in Dubai te verlaten. Dinsdag vliegt de selectie terug naar Amsterdam.