Menu
Fotoverslag VV Noordwijk - Ajax

Fotoverslag VV Noordwijk - Ajax

Ajax is zaterdagmiddag het seizoen begonnen met een 2-5 oefenzege op de amateurs van VV Noordwijk. Bekijk hier de foto's van de eerste wedstrijd.

Thomas Vermaelen nam in de tweede helft de aanvoerdersband over van Kenneth Perez. Het is voorlopig zijn laatste duel voor Ajax. Vermaelen gaat net als Jan Vertonghen, Urby Emanuelson en Kenneth Vermeer naar de Olympische Spelen. Thomas Vermaelen nam in de tweede helft de aanvoerdersband over van Kenneth Perez. Het is voorlopig zijn laatste duel voor Ajax. Vermaelen gaat net als Jan Vertonghen, Urby Emanuelson en Kenneth Vermeer naar de Olympische Spelen.
Dario Cvitanich kwam in de tweede helft in het veld en was een paar keer dicht bij een doelpunt. Dario Cvitanich kwam in de tweede helft in het veld en was een paar keer dicht bij een doelpunt.
Marco van Basten zat voor het eerst als hoofdcoach op de bank bij Ajax. Marco van Basten zat voor het eerst als hoofdcoach op de bank bij Ajax.
Jurgen Colin contoleert de bal. De verdediger begon tegen Noordwijk in de basis. Jurgen Colin contoleert de bal. De verdediger begon tegen Noordwijk in de basis.
Siem de Jong zet twee tegenstanders op het verkeerde been. Siem de Jong zet twee tegenstanders op het verkeerde been.
Leonardo was gevaarlijk in de eerste helft en zette Ajax op een 2-1-voorsprong. Leonardo was gevaarlijk in de eerste helft en zette Ajax op een 2-1-voorsprong.
Jan-Arie van der Heijden toonde zijn individuele klasse door met een heel mooi afstandschot de 4-2 te maken. Jan-Arie van der Heijden toonde zijn individuele klasse door met een heel mooi afstandschot de 4-2 te maken.