Menu
Fotoverslag VVSB - Ajax (0-4)

Fotoverslag VVSB - Ajax (0-4)

Ajax kwam voor de eerste keer in het nieuwe seizoen in actie in een wedstrijd. De Amsterdammers wonnen bij de amateurs van VVSB met 4-0. Kijk hier voor het fotoverslag van het oefenduel.

Jaap Stam voerde zijn ploeg weer aan in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Jaap Stam voerde zijn ploeg weer aan in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.
Edgar Davids speelde de eerste 45 minuten. Edgar Davids speelde de eerste 45 minuten.
Gabri passt. Het Spaanse loopwonder speelde de eerste helft van het oefenduel. Gabri passt. Het Spaanse loopwonder speelde de eerste helft van het oefenduel.
Thembinkosi Fanteni tekende voor de derde treffer van Ajax nadat Kennedy Bakircioglu voor de eerste twee doelpunten had gezorgd. Thembinkosi Fanteni tekende voor de derde treffer van Ajax nadat Kennedy Bakircioglu voor de eerste twee doelpunten had gezorgd.
Nieuwkomer Laurent Delorge kwam na rust in het veld als middenvelder. Nieuwkomer Laurent Delorge kwam na rust in het veld als middenvelder.
De bank van Ajax met een coachende Henk ten Cate. De bank van Ajax met een coachende Henk ten Cate.
Jeffrey Sarpong speelde als rechtbuiten de tweede 45 minuten. Jeffrey Sarpong speelde als rechtbuiten de tweede 45 minuten.
Klaas Jan Huntelaar bemande na rust de spitspositie. De midvoor scoorde nog niet, al had hij pech dat hij een keer de paal raakte. Klaas Jan Huntelaar bemande na rust de spitspositie. De midvoor scoorde nog niet, al had hij pech dat hij een keer de paal raakte.
Wesley Sneijder had er zichtbaar zin in. De middenvelder kwam de tweede helft in actie. Wesley Sneijder had er zichtbaar zin in. De middenvelder kwam de tweede helft in actie.
Het slotakkoord kwam van Nicolae Mitea, die in de laatste minuut de 0-4 maakte. Het slotakkoord kwam van Nicolae Mitea, die in de laatste minuut de 0-4 maakte.