Menu
Fotoverslag Werder Bremen - Ajax (3-0)

Fotoverslag Werder Bremen - Ajax (3-0)

Ajax leed een forse nederlaag in het UEFA Cuptoernooi. In Duitsland was Werder Bremen met 3-0 te sterk voor de Amsterdammers, die het grootste gedeelte met tien man moesten spelen. Bekijk hier het fotoverslag.

Mitchell Donald maakte in het UEFA Cupduel zijn debuut in Ajax 1. De A-junior liet een prima indruk achter. Mitchell Donald maakte in het UEFA Cupduel zijn debuut in Ajax 1. De A-junior liet een prima indruk achter.
Zoals zo vaak werkte Gabri zich weer in het zweet. De Spaanse middenvelder kreeg in de tweede helft een gele kaart en zal in de return in Amsterdam node gemist worden. Zoals zo vaak werkte Gabri zich weer in het zweet. De Spaanse middenvelder kreeg in de tweede helft een gele kaart en zal in de return in Amsterdam node gemist worden.
Jaap Stam stond zijn mannetje, maar kon in een uitgedunde laatste linie ook niet voorkomen dat Ajax drie goals moest incasseren. Jaap Stam stond zijn mannetje, maar kon in een uitgedunde laatste linie ook niet voorkomen dat Ajax drie goals moest incasseren.
Hedwiges Maduro krijgt een kans om Ajax weer hoop te geven voor de return. Helaas aarzelde de middenvelder net even te lang. Hedwiges Maduro krijgt een kans om Ajax weer hoop te geven voor de return. Helaas aarzelde de middenvelder net even te lang.
Doelman Maarten Stekelenburg moest vaak in actie komen tegen de sterke Duitse opponent. Doelman Maarten Stekelenburg moest vaak in actie komen tegen de sterke Duitse opponent.
Wesley Sneijder zag een inzet gekeerd worden door de Bremen-keeper. De middenvelder was de gevaarlijkste man aan de kant van Ajax. De Amsterdammers was echter geen doelpunt gegund op deze regenachtige avond. Wesley Sneijder zag een inzet gekeerd worden door de Bremen-keeper. De middenvelder was de gevaarlijkste man aan de kant van Ajax. De Amsterdammers was echter geen doelpunt gegund op deze regenachtige avond.
Leonardo loste een ruim kwartier voor tijd Ryan Babel af als 'zwervende' aanvaller. Leonardo loste een ruim kwartier voor tijd Ryan Babel af als 'zwervende' aanvaller.