Menu
Fotoverslag Willem II - Ajax (0-2)

Fotoverslag Willem II - Ajax (0-2)

Door doelpunten van Klaas Jan Huntelaar en John Heitinga bereikte Ajax ten koste van Willem II de halve finale van de KNVB Beker (0-2). Bekijk hier het fotoverslag van Willem II - Ajax.

Nicolae Mitea kwam weer eens in actie voor Ajax 1. De linksbuiten kwam in de tweede helft in het veld voor Leonardo. Nicolae Mitea kwam weer eens in actie voor Ajax 1. De linksbuiten kwam in de tweede helft in het veld voor Leonardo.
Zdenek Grygera verzorgde de voorbereiding voor het doelpunt van Klaas Jan Huntelaar. Zdenek Grygera verzorgde de voorbereiding voor het doelpunt van Klaas Jan Huntelaar.
Klaas Jan Huntelaar sloeg weer eens toe. De spits schoot koelbloedig de 0-1 binnen. Klaas Jan Huntelaar sloeg weer eens toe. De spits schoot koelbloedig de 0-1 binnen.
Leonardo begon goed aan het bekerduel maar viel na rust terug. Na een gele kaart werd hij afgelost door Nicolae Mitea. Leonardo begon goed aan het bekerduel maar viel na rust terug. Na een gele kaart werd hij afgelost door Nicolae Mitea.
Edgar Davids stond weer pal als aanjager op het middenveld. Edgar Davids stond weer pal als aanjager op het middenveld.
Wesley Sneijder controleert de bal in de drukte. Wesley Sneijder controleert de bal in de drukte.
Zdenek Grygera kopt de bal weg voordat Willem II gevaarlijk kan worden. Zdenek Grygera kopt de bal weg voordat Willem II gevaarlijk kan worden.
Ajax was beter maar verzuimde lang de wedstrijd te beslissen. John Heitinga maakte in de 80ste minuut een einde aan de onzekerheid. Ajax was beter maar verzuimde lang de wedstrijd te beslissen. John Heitinga maakte in de 80ste minuut een einde aan de onzekerheid.
Edgar Davids vecht een fel duel uit met een Tilburgse tegenstander. Edgar Davids vecht een fel duel uit met een Tilburgse tegenstander.