Menu
Fotoverslag Willem II - Ajax (0-2)

Fotoverslag Willem II - Ajax (0-2)

Ajax kwam in Tilburg tegen Willem II één doelpunt tekort om zich landskampioen te mogen noemen. Urby Emanuelson en Klaas Jan Huntelaar scoorden voor Ajax, dat met 0-2 won. Bekijk hier het fotoverslag.

Gregory van der Wiel toonde zich opnieuw een prima vervanger van Jaap Stam. Gregory van der Wiel toonde zich opnieuw een prima vervanger van Jaap Stam.
Edgar Davids vocht als een leeuw tegen Willem II. Edgar Davids vocht als een leeuw tegen Willem II.
Klaas Jan Huntelaar juicht nadat hij Ajax op 0-2 heeft gezet. Op dat moment was Ajax nog virtueel kampioen. Klaas Jan Huntelaar juicht nadat hij Ajax op 0-2 heeft gezet. Op dat moment was Ajax nog virtueel kampioen.
Wesley Sneijder probeert het van afstand tegen de stugge Tilburgse verdediging. Wesley Sneijder probeert het van afstand tegen de stugge Tilburgse verdediging.
Henk ten Cate weet dat Ajax nog een treffer nodig heeft en schreeuwt zijn ploeg naar voren. Henk ten Cate weet dat Ajax nog een treffer nodig heeft en schreeuwt zijn ploeg naar voren.
Ryan Babel ruimde na 71 minuten het veld voor Kenneth Perez. Ryan Babel ruimde na 71 minuten het veld voor Kenneth Perez.
Thomas Vermaelen zet alle zeilen bij om de bal weg te werken. Thomas Vermaelen zet alle zeilen bij om de bal weg te werken.
George Ogararu maakt een Tilburgse aanval onschadelijk. George Ogararu maakt een Tilburgse aanval onschadelijk.
Zo dichtbij... De spelers van Ajax nemen teleurgesteld afscheid van hun supporters. Zo dichtbij... De spelers van Ajax nemen teleurgesteld afscheid van hun supporters.