Menu
Fotoverslag Zulte Waregem - Ajax (0-3)

Fotoverslag Zulte Waregem - Ajax (0-3)

Ajax won dankzij twee goals van Klaas Jan Huntelaar en een van John Heitinga met 0-3 van Zulte Waregem. Bekijk hier de foto's van de wedstrijd.

Wesley Sneijder opende sterk tegen de Belgen van Zulte Waregem. Heel Ajax schoot flitsend uit de startblokken. Op de flitsende start kwam helaas geen passend vervolg. Na de vroege openingstreffer van Klaas Jan Huntelaar zakten de Amsterdammers kwalitatief iets terug. Na rust keerde het vuur terug in de ploeg van coach Henk ten Cate. Wesley Sneijder opende sterk tegen de Belgen van Zulte Waregem. Heel Ajax schoot flitsend uit de startblokken. Op de flitsende start kwam helaas geen passend vervolg. Na de vroege openingstreffer van Klaas Jan Huntelaar zakten de Amsterdammers kwalitatief iets terug. Na rust keerde het vuur terug in de ploeg van coach Henk ten Cate.
Klaas Jan Huntelaar in de verdrukking. Zulte Waregem-doelman Merlier werpt zich letterlijk over de Ajax-spits. Ondanks de weerstand sloeg de Ajacied 'gewoon' twee keer toe. Met zijn twee treffers hielp Huntelaar zijn ploeg op het juiste spoor. Klaas Jan Huntelaar in de verdrukking. Zulte Waregem-doelman Merlier werpt zich letterlijk over de Ajax-spits. Ondanks de weerstand sloeg de Ajacied 'gewoon' twee keer toe. Met zijn twee treffers hielp Huntelaar zijn ploeg op het juiste spoor.
Zdenek Grygera, hier verwikkeld in een fel kopduel, vormde met Jaap Stam het defensieve hart van Ajax. Met succes. In het Jules Ottenstadion stonden de Amsterdammers geen tegentreffers toe. Zdenek Grygera, hier verwikkeld in een fel kopduel, vormde met Jaap Stam het defensieve hart van Ajax. Met succes. In het Jules Ottenstadion stonden de Amsterdammers geen tegentreffers toe.
Wesley Sneijder kwam niet ongeschonden uit de strijd. De Ajacied liep een pijnlijke bekkenblessure op. Zulte Waregem - Ajax duurde daarom voor Sneijder iets minder dan 45 minuten. Wesley Sneijder kwam niet ongeschonden uit de strijd. De Ajacied liep een pijnlijke bekkenblessure op. Zulte Waregem - Ajax duurde daarom voor Sneijder iets minder dan 45 minuten.
Zoals de laatste weken vaker het geval, toonde John Heitinga ook tegen Zulte Waregem zijn kunsten vanaf het middenveld. Vooral het afstandschot van Heitinga bleek een gevreesd wapen. Met een fantastische knal tekende de Ajacied voor de 0-3. Zoals de laatste weken vaker het geval, toonde John Heitinga ook tegen Zulte Waregem zijn kunsten vanaf het middenveld. Vooral het afstandschot van Heitinga bleek een gevreesd wapen. Met een fantastische knal tekende de Ajacied voor de 0-3.
Ryan Babel begon als linkeraanvaller aan de partij. De onlangs van een blessure teruggekeerde Ajacied straalde op zijn linkerflank volop dreiging uit. Babel speelde sinds lange tijd weer eens een hele wedstrijd. Ryan Babel begon als linkeraanvaller aan de partij. De onlangs van een blessure teruggekeerde Ajacied straalde op zijn linkerflank volop dreiging uit. Babel speelde sinds lange tijd weer eens een hele wedstrijd.
De Belgen kwamen handen en voeten tekort om Huntelaar het scoren te beletten. Met weinig succes... De Belgen kwamen handen en voeten tekort om Huntelaar het scoren te beletten. Met weinig succes...
Ook Kenneth Perez was negentig minuten van de partij tegen Zulte Waregem. De Deen was aanvallend zeker van waarde en kan terugkijken op een nuttig duel. Hier weet Perez, die dus weer wedstrijdritme opdeed, zich omsingeld door drie tegenstanders. Ook Kenneth Perez was negentig minuten van de partij tegen Zulte Waregem. De Deen was aanvallend zeker van waarde en kan terugkijken op een nuttig duel. Hier weet Perez, die dus weer wedstrijdritme opdeed, zich omsingeld door drie tegenstanders.
Perez valt Huntelaar lachend om de hals. Ajax heeft de zege op Zulte Waregem veilig gesteld. De Ajacieden hebben alle reden tot lachen. Perez valt Huntelaar lachend om de hals. Ajax heeft de zege op Zulte Waregem veilig gesteld. De Ajacieden hebben alle reden tot lachen.