Menu
Fraaie prijzen voor winnaars sms-actie

Fraaie prijzen voor winnaars sms-actie

De winnaars van de sms-actie, zoals gehouden bij Ajax - Feyenoord, waren donderdag speciale gasten bij het bekerduel Ajax - NAC (4-1). De prijswinnaars beleefden een leuke avond, zagen de Ajacieden succesvol in de ArenA aan het werk én keerden allen met een niet geringe beloning weer huiswaarts.

De sms-actie werd rondom de Klassieker (met 2-0 gewonnen door Ajax) georganiseerd door Ajax en de VriendenLoterij. De sponsors van Ajax toonden zich van hun beste kant met het beschikbaar stellen van prachtige prijzen. De prijswinnaars werden gekozen uit de ruim zevenduizend sms'jes die bij de Klassieker werden ingestuurd.

Josse Beerden won de Sony Bravia-televisie, beschikbaar gesteld door Sony. ,,Gelukkig heb ik afgesproken dat ik de televisie tijdens de wedstrijd hier kan achterlaten'', vertelt de blije Beerden een half uurtje voor de aftrap van Ajax - NAC Breda. Een minuut eerder ontdeed de Amsterdammer, vaste gast in vak 408, zijn prijs nog van het Ajax-papier. Onder het roodwitte cadeaupapier kwam een fraaie doos vandaan, die de inhoud - een prachtige breedbeeldtelevisie - verraadde. ,,Toen de prijswinnaars werden bekendgemaakt, was ik even het vak uit. Eenmaal terug hoorde ik van vrienden dat ik een prijs had gewonnen. Eerst dacht ik dat ze me voor gek hielden. Gelukkig was het geen grap. Ik ben hier superblij mee.''

Rene Foppen uit Harderwijk won een bezoek aan een Europese uitreis voor twee personen (beschikbaar gesteld door Ajax' hoofdsponsor AEGON). Remon van Senten mag een weekend rondrijden in een Mercedes E-cabrio (een prijs van sponsor Mercedes). De spiegelreflexcamera van Sony (aangeboden door de VriendenLoterij) werd uitgereikt aan Lennard van de Meeberg. De winnaar van het Ajax/Ebel-horloge kon helaas niet aanwezig zijn wegens vakantie. Hij krijgt zijn prijs binnenkort voorafgaand Ajax - De Graafschap.

Adidas tenslotte bood een complete rij in het stadion de Jabulani WK-bal aan. Iedereen die een sms stuurde op de winnende rij ontvangt een bal. De sms'ers op rij 4 van vak 415 vielen hierbij in de prijzen. Deze winnaars ontvangen hun prijs per post.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Gerard van Hees

Josse Beerden pakt zijn tv uit. ,,Ik ben hier superblij mee.'' Josse Beerden pakt zijn tv uit. ,,Ik ben hier superblij mee.''