Menu
Fun Games Ajax - Feyenoord

Fun Games Ajax - Feyenoord

Op zondag 1 november speelde Ajax dé klassieker tegen Feyenoord. In de rust van de wedstrijd werden de Ajax Fun Games gespeeld door 12 enthousiaste mascottes! Kijk hier voor meer foto's.....

De mascottes hadden vandaag 'heel veel' zin in de Ajax Fun Games! De mascottes hadden vandaag 'heel veel' zin in de Ajax Fun Games!
Ajax stond in de rust al voor en daarom wilden de kids ook een paar mooie doelpunten maken. Ajax stond in de rust al voor en daarom wilden de kids ook een paar mooie doelpunten maken.
Dat lukte de kids aardig en er werd hard gerend en goed geschoten! Dat lukte de kids aardig en er werd hard gerend en goed geschoten!
Lucky moedigde alle kids aan: hup mascottes! Lucky moedigde alle kids aan: hup mascottes!

 

Deze grote Ajacied liet een paar mooie schijnbewegingen zien! Deze grote Ajacied liet een paar mooie schijnbewegingen zien!

Pas maar op keeper, ik leg de bal links boven in de hoek neer! Pas maar op keeper, ik leg de bal links boven in de hoek neer!

Het publiek vond het prachtig om de kids aan te moedigen. Het publiek vond het prachtig om de kids aan te moedigen.

Er was zelfs een zanger die in de rust ook een liedje zong! Er was zelfs een zanger die in de rust ook een liedje zong!

Johnny Romein zong gezellige liedjes terwijl de kids de Fun Games speelden. Johnny Romein zong gezellige liedjes terwijl de kids de Fun Games speelden.

Wat spannend om tijdens de klassieker Ajax - Feyenoord te mogen voetballen op het heilige gras! Wat spannend om tijdens de klassieker Ajax - Feyenoord te mogen voetballen op het heilige gras!
Alle kids deden het fantastisch! Alle kids deden het fantastisch!
Deze keeper maakte katachtige sprongen om de ballen eruit te houden. Wow! Deze keeper maakte katachtige sprongen om de ballen eruit te houden. Wow!

 

De kids renden een ereronde en gingen daarna nog even genieten van die prachtige wedstrijd! De kids renden een ereronde en gingen daarna nog even genieten van die prachtige wedstrijd!