Menu
Future Cup: Ajax & China

Future Cup: Ajax & China

Sportcomplex de Toekomst is van 23 tot en met 25 april het domein van de beste jeugdelftallen ter wereld. De AEGON Future Cup brengt naast gastheer Ajax ook de B-junioren van Bayern München, RSC Anderlecht, Ajax Cape Town, Fluminense, Celtic, DC United en China U-17 naar Amsterdam. In deze aflevering speciale aandacht voor Ajax en China U-17, de finalisten van vorig jaar.

De Chinezen komen met een piepjong team naar de AEGON Future Cup. Liefst acht jongens zijn net veertien jaar geworden. Vorig jaar gooide China U-17 hoge ogen. Zij speelden de finale tegen de B1 van Ajax; het team waaruit veel jongens van toen nu kampioen zijn geworden met de A1. De Chinezen verloren toen in de finale met een minimaal verschil; 1-0.

China U17:

Chen Zhao
Han Qinghe
Xing Yu
Xiao Taixi
Fan Jinming
Liu Hao
Wang Minjie
Chen Kerui
Zhang Yuning
Yin Congyao
Zhang Xiuwei
Su Qi
Li Jinqing
Xu Yougang
Chen Siyu
Cao Xiaofei
Liu Heng
Li Geng
Zheng Jie
Long Cheng
Chen Zhechao
Chen Xiaohan
Cheng Jin
Zhang Xiang
Li Shuai

Ajax B1 verdedigt de titel tijdens de tweede editie van de AEGON Future Cup. Ajax B1 verdedigt de titel tijdens de tweede editie van de AEGON Future Cup.

Ajax B1 heeft de zware taak de titel te prolongeren. In de eredivisie van de B-junioren staat het team van trainer Robin Pronk tweede. Ajax B1 opent zaterdag 23 april om 11:30 uur het toernooi met een wedstrijd tegen de Brazilianen van Fluminense.

Ajax B1

Emran Barakzai
Jordi Bitter
Nelinho Cleonise
Jordi van Duijn
Mickey van der Hart
Abdelmalek El Hasnaoui
Ricardo Kishna
Bas Kuipers
Boban Lazic
Peter Leeuwenburgh
Derwin Martina
Sir-Ralph Owusu
Danzell Panka
Miguel Pijpker
Hidde Prijs
Darren Rosheuvel
Gyliano van Velzen

Koop je kaarten voor de AEGON Future Cup online