Menu
Future Cup: Ajax CT & Anderlecht

Future Cup: Ajax CT & Anderlecht

Sportcomplex de Toekomst is van 23 tot en met 25 april het domein van de beste jeugdelftallen ter wereld. De AEGON Future Cup brengt naast gastheer Ajax ook de B-junioren van Bayern München, RSC Anderlecht, Ajax Cape Town, Fluminense, Celtic, DC United en China U17 naar Amsterdam. In deze aflevering speciale aandacht voor zusterclub Ajax Cape Town en RSC Anderlecht.

Ajax Cape Town, de zusterclub van Ajax uit Kaapstad, verblijft sinds afgelopen vrijdag in Nederland. De talentvolle Zuid-Afrikaanse voetballers hebben ruim een week de tijd om te acclimatiseren in de Nederlandse omgeving, voordat op zaterdag 23 april de eerste wedstrijd wordt gespeeld. Ajax Cape Town zit in Poule A evenals Ajax, Fluminense en Celtic. De tweede wedstrijd op de Toekomst belooft een kraker te worden: AFC Ajax - Ajax Cape Town.

Ajax Cape Town U17:

Abbubaker Mobara
Abutaalib Hendricks
Aphiwe Mhlongo
Ayabulela Magqwaka
Brandon Peterson
Cheslon-Lee Carollisen
Chester Arendse
Haashim Domingo
Ielyaas Wesson
Justin Jacobus
Riyaad Norodien
Sebastian Bailey
Simphiwe Mqandu
Tashreeq Fielies
Tashreeq Morris
Tristan Wood
Zaakier Williams
Nicholas Pasifakis
Ian Taylor
Thembela Maliwa
Marco Da Silva
Luis De Faria

De B-junioren van Ajax Cape Town. De B-junioren van Ajax Cape Town.

RSC Anderlecht nam vorig seizoen ook deel aan het internationale voetbaltoernooi op de Toekomst. De jonge zuiderburen eindigden destijds op de zesde plek. Dit jaar kan Anderlecht voor een revanche gaan. Een makkelijke klus is het in ieder geval niet. Anderlecht zit in Poule B met Bayern München, China onder zeventien en het Amerikaanse DC United.

RSC Anderlecht U17:

Yourad Alyorkis
Laugmane Benaouda
Walid Chalidi
Nathan Devert
Reda El Bakali
Trevis Fari Leal Viegas
Daniël Fernandez-Gomez
Mehdi Kasmi
Mohamed Middach
Bilal Nejrabi
Julien Rits
Lucas Schifano
Nicolas Simiz
Ilias Touil
Kylian Yrnard
Dario Zivkovic

Win de AEGON Meet & Greet met Ajax 1! Iedereen die kaarten koopt (en al heeft gekocht) voor het internationale voetbaltoernooi maakt kans op de AEGON Meet & Greet met de selectie van het eerste elftal van Ajax.