Menu
Future Cup start over een maand

Future Cup start over een maand

De zevende editie van de ABN AMRO Future Cup begint over een maand. De talenten van verschillende grote Europese clubs strijden tijdens het paasweekend van zaterdag 26 maart tot en met maandag 28 maart om de felbegeerde beker. Volg alles over dit internationale jeugdtoernooi voor B-junioren via deze website.

Deze zevende editie van de ABN AMRO Future Cup wordt van 26 tot en met 28 maart (paasweekend) op sportcomplex de Toekomst gehouden.

Tijdens het internationale jeugdtoernooi voor B-junioren zijn naast 3-voudig winnaar Ajax en titelverdediger RSC Anderlecht (eveneens drie eindzeges) ook Arsenal, FC Barcelona, Benfica, FC Salzburg, FC Schalke 04 en Right to Dream (Ghana) mee.

Speciaal voor het toernooi heeft Ajax.nl een nieuwe stream op de website geopend. Hier vind je in aanloop naar de Future Cup alles over de deelnemers, kaartverkoop en andere informatie. Volg onderstaande link om uit te komen op de stream van de Future Cup. https://sport.eventim.nl/ols/ajax/nl/jongajax/channel/shop/areaplan/venue/event/3128

Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst
Stream ABN AMRO Future Cup