Menu
Ga mee en bezoek de Amsterdam ArenA!

Ga mee en bezoek de Amsterdam ArenA!

Over enkele weken staat de herfstvakantie in het zuiden des lands weer voor de deur. Dat betekent dat er voor de Kids Club-leden uit district Zuid-Oost (Brabant en Limburg) weer de mogelijkheid is om een fantastisch dagje Amsterdam ArenA te beleven. Wil je mee? Hou dan vrijdag 21 oktober vrij!

Wat gaan we doen?
Met een luxe bus word je opgehaald op diverse opstapplaatsen in Limburg en Brabant. Omstreeks 11.00 uur zijn we dan in Amsterdam. Daar krijg je een uitgebreide rondleiding door het stadion. Ook wordt er een bezoekje gebracht aan het Ajax Museum, waar alle in het verleden behaalde prijzen zijn opgesteld. Daarnaast nemen we uiteraard een kijkje in de fanshop, waar alles van en over Ajax te koop is.

Training van Ajax onder voorbehoud
Onder voorbehoud zal er ook de mogelijkheid zijn om de training van je Ajax-helden te bekijken. Na afloop is er dan de gelegenheid voor handtekeningen en foto’s. Dus wees goed voorbereid en neem pen, papier en je fototoestel mee! Omstreeks 15.00 uur stappen we weer in de bus voor de terugreis. Dus ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud? Ga dan met ons mee naar de Amsterdam ArenA!

Introducé
Voor alle leeftijden geldt dat wij ervan uit gaan dat je begeleid wordt door een volwassene. Ieder lid van de Ajax Kids Club mag, buiten zijn/haar ouder(s), slechts één introducé meenemen! De kosten voor deze onvergetelijke dag zijn, zowel voor kinderen als voor de begeleiders, 15 euro voor leden van de Ajax Kids Club en 20 euro voor niet-leden. Let op: VOL=VOL, dus wees op tijd met je aan te melden!

Opstapplaatsen
De volgende opstapplaatsen hebben wij geregeld met de busonderneming, echter onder voorbehoud van voldoende deelname:
- Heerlen
- Stein/Urmond
- Roermond
- Venlo
- Venray
- Cuijk
- Weert
- Asten
- Uden
- Nuland

Opgeven vóór 12 oktober
Geef je op vóór 12 oktober 2005. Dit kan door een briefje te sturen naar:
District Zuid Oost, Torenstraat 39, 5836 AK SAMBEEK.
Je kunt uiteraard ook e-mailen: leonprobst@hetnet.nl. Vermeld wel duidelijk je naam, leeftijd, aantal personen, gewenste opstapplaats, telefoonnummer, e-mailadres en lidnummer van de Ajax Kids Club.

Vragen?
Indien je vragen hebt, kan je ook bovenstaand e-mailadres gebruiken. Of je neemt contact op met de Supportersvereniging Ajax, telefoon: 020-3111516.

We hopen je graag de 21e oktober te zien!