Menu

Ga niet naar Heerenveen, kijk gratis in Arena

Dankzij de zeer bereidwillige medewerking van NOS Studio Sport hoeft de Ajax-supporter morgenavond de KPN Eredivisiewedstrijd SC Heerenveen – Ajax niet te missen. Ajax, dat een nadrukkelijk beroep heeft gedaan op zijn supporters niet individueel naar Heerenveen te reizen, nodigt zijn clubcardhouders uit het duel gratis via de schermen in het stadion te komen bekijken.

Ajax kan geen kaartverkoop organiseren voor zijn fans, omdat SC Heerenveen 200 kaarten te weinig beschikbaar stelt voor het duel van morgenavond. SC Heerenveen onttrekt zich daarmee aan de dispensatieregeling die in verband met verbouwingen aan het stadion door de KNVB is verleend.

De 395 kaarten die SC Heerenveen beschikbaar stelt, worden door Ajax wel afgenomen. Uit protest zal alleen de bestuurlijke leiding van Ajax morgen in het uitvak van het Abe Lenstrastadion plaatsnemen.

De wedstrijd tegen SC Heerenveen start morgenavond om 20.00 uur. De Amsterdam ArenA is open vanaf 19.30 uur via ingang Zuid H. Op vertoon van een Ajax clubcard is de toegang gratis.

Het commentaar bij de beelden van NOS Studio Sport zal worden verzorgd door Eddy Poelmann.