Menu
Gabri hervat groepstraining

Gabri hervat groepstraining

Gabri heeft vrijdag de groepstraining hervat. De Spanjaard revalideert nog van een blessure die hem enkele weken aan de kant hield. Wat er verder op de vrijdagtraining gebeurde, zie je hier.

Gabri ging als vertrouwd de duels aan en vocht voor elke meter. Gabri ging als vertrouwd de duels aan en vocht voor elke meter.
Ook voor Rasmus Lindgren is het zondag een interessante wedstrijd als hij met Ajax tegen zijn oude ploeg FC Groningen speelt. Ook voor Rasmus Lindgren is het zondag een interessante wedstrijd als hij met Ajax tegen zijn oude ploeg FC Groningen speelt.
Klaas Jan Huntelaar gaat fluitend door het leven. De topscorer van Nederland voelt zich uitstekend en fluit ook op de training een gezellig deuntje tussen de oefeningen door. Klaas Jan Huntelaar gaat fluitend door het leven. De topscorer van Nederland voelt zich uitstekend en fluit ook op de training een gezellig deuntje tussen de oefeningen door.
Met grote opblaaspoppen wordt de situatie bij corners nagebootst. Dennis Gentenaar ramt behalve de bal weg ook een pop omver. Met grote opblaaspoppen wordt de situatie bij corners nagebootst. Dennis Gentenaar ramt behalve de bal weg ook een pop omver.
Na de training bekwamen John Heitinga met Alfons Groenendijk en George Ogararu met Rasmus Lindgren zich verder in het voetvolley. Na de training bekwamen John Heitinga met Alfons Groenendijk en George Ogararu met Rasmus Lindgren zich verder in het voetvolley.