Menu
Gabri tekent zijn nieuwe contract

Gabri tekent zijn nieuwe contract

Gabri tekende vrijdag zijn nieuwe contract met Ajax. De middenvelder kreeg een verbeterde overeenkomst, tot 1 juli 2011. Het lopende contract met Gabri liep af op 1 juli 2009.

,,Ik heb me vanaf het begin hier thuisgevoeld'', zegt Gabri nadat hij zijn nieuwe verbintenis heeft getekend en de directieleden van Ajax de hand heeft geschud. ,,Ik ben blij dat mijn contract opengebroken is. De club wilde het, maar de wens kwam ook zeker bij mij vandaan. Het bevalt uitstekend bij Ajax en de mensen in de club hebben me steeds goed bijgestaan.''

Niet alleen de Spaanse voetballer zelf, maar ook zijn vrouw en hun kind hebben het naar hun zin in Amsterdam. ,,Ze vinden de stad erg leuk en dat maakt het voor hen ook gemakkelijker.''

Waar het elftal deze vrijdag vrij had gekregen, daar trainde de oud-speler van FC Barcelona onder begeleiding van fysiotherapeut Frank van Deursen voor zichzelf op het gras van de Amsterdam ArenA. De middenvelder zorgde zo dat zijn loopvermogen niet onder zijn gedwongen afwezigheid lijdt.

Gabri zal zondag uiteraard vanaf de tribune zijn teamgenoten aanmoedigen. De middenvelder is helaas geschorst voor het duel met Heerenveen. ,,Als het elftal alles geeft, de juiste mentaliteit kan vinden en de supporters staan ook voor honderd procent achter ons team, dan ben ik er van overtuigd dat we de finale van de play-offs kunnen halen.'' Als Ajax inderdaad zo ver komt, is Gabri in het tweede duel van de partij.