Menu
Gabri weer op het trainingsveld

Gabri weer op het trainingsveld

Gabri heeft dinsdagmiddag zijn rentree gemaakt op het trainingsveld. De Spaanse middenvelder, die kampt met een enkelblessure, werkte nog wel apart van de groep. Bekijk hier de foto’s.

Een mooi gezicht: Gabri is weer terug op het trainingsveld van Ajax 1. De Spanjaard raakte vorige maand geblesseerd aan zijn enkel, maar is nu weer op de weg terug. Hij hield het dinsdagmiddag met name bij looptraining. ’s Ochtends deed hij ook mee met de krachttraining. Wanneer de middenvelder weer bij de groep aansluit is niet zeker. Een mooi gezicht: Gabri is weer terug op het trainingsveld van Ajax 1. De Spanjaard raakte vorige maand geblesseerd aan zijn enkel, maar is nu weer op de weg terug. Hij hield het dinsdagmiddag met name bij looptraining. ’s Ochtends deed hij ook mee met de krachttraining. Wanneer de middenvelder weer bij de groep aansluit is niet zeker.
Robbert Schilder gaat in het begin van de training als een haas over het door René Wormhoudt uitgezette parcours. Robbert Schilder gaat in het begin van de training als een haas over het door René Wormhoudt uitgezette parcours.
Maar tijdens de partijoefeningen hield Schilder zich rustig. Hij is net hersteld van een knieblessure en kan vanaf donderdag waarschijnlijk weer helemaal meedoen met de groep. Maar tijdens de partijoefeningen hield Schilder zich rustig. Hij is net hersteld van een knieblessure en kan vanaf donderdag waarschijnlijk weer helemaal meedoen met de groep.
Dario Cvitanich in duel met Rasmus Lindgren. Tijdens de partijtjes vier tegen vier op grote goals  ging het er fanatiek aan toe en werd er veel gescoord. Dario Cvitanich in duel met Rasmus Lindgren. Tijdens de partijtjes vier tegen vier op grote goals ging het er fanatiek aan toe en werd er veel gescoord.
Kennedy houdt Jeffrey Sarpong van zich af. De Zweed maakte net als Oleguer en Rasmus Lindgren deel uit van het winnende gele team. Kennedy houdt Jeffrey Sarpong van zich af. De Zweed maakte net als Oleguer en Rasmus Lindgren deel uit van het winnende gele team.
Toen de training er op zat voerde Marco van Basten nog even diverse korte gesprekjes met zijn spelers. Hier overlegt hij met Evander Sno. Toen de training er op zat voerde Marco van Basten nog even diverse korte gesprekjes met zijn spelers. Hier overlegt hij met Evander Sno.