Menu
Gabri's glorie

Gabri's glorie

Zijn lach zal voorlopig niet meer van zijn gezicht wijken, want zo mooi als Gabri net na het middaguur scoorde tijdens de training, oogste alom bewondering en zal niet snel worden vergeten.

De geblesseerde Daley Blind ontmoet zijn lotgenoot Eyong Enoh tijdens de rondjes langs het veld. De geblesseerde Daley Blind ontmoet zijn lotgenoot Eyong Enoh tijdens de rondjes langs het veld.
,,Het gaat niet om inzet bij dit spel, maar om inzicht", liet trainer Marco van Basten zijn spelers weten. Urby Emanuelson tikt op fraaie wijze de bal verder naar een teamgenoot van rood terwijl geel er verrast bij staat. ,,Het gaat niet om inzet bij dit spel, maar om inzicht", liet trainer Marco van Basten zijn spelers weten. Urby Emanuelson tikt op fraaie wijze de bal verder naar een teamgenoot van rood terwijl geel er verrast bij staat.
Vurnon Anita, in het blauw als vrije man, gebaart dat hij de bal wel wil ontvangen. Vurnon Anita, in het blauw als vrije man, gebaart dat hij de bal wel wil ontvangen.
Mitchell Donald meldt zich halverwege de training met fysiotherapeut Pim van Dord en de geblesseerde en geschorste spelers van Jong Ajax op het trainingsveld. De van een zware knieblessure herstellende middenvelder praat even bij met René Wormhoudt. Mitchell Donald meldt zich halverwege de training met fysiotherapeut Pim van Dord en de geblesseerde en geschorste spelers van Jong Ajax op het trainingsveld. De van een zware knieblessure herstellende middenvelder praat even bij met René Wormhoudt.
Dario Cvitanich begroet Darko Bodul. De spits van Jong Ajax trainde mee met het groepje van fysiotherapeut Pim van Dord. Hij is voor de bekerwedstrijd van vanavond tegen Jong Feyenoord nog geschorst. Cvitanich weet hoe dat voelt; hij moest afgelopen weekeinde tandenknarsend toekijken toen Ajax in de Euroborg speelde tegen FC Groningen. Dario Cvitanich begroet Darko Bodul. De spits van Jong Ajax trainde mee met het groepje van fysiotherapeut Pim van Dord. Hij is voor de bekerwedstrijd van vanavond tegen Jong Feyenoord nog geschorst. Cvitanich weet hoe dat voelt; hij moest afgelopen weekeinde tandenknarsend toekijken toen Ajax in de Euroborg speelde tegen FC Groningen.
Oleguer torent tijdens de grote partij hoog boven iedereen uit voor het doel van Maarten Stekelenburg. Oleguer torent tijdens de grote partij hoog boven iedereen uit voor het doel van Maarten Stekelenburg.
Rob Wielaert hoopt dat de memorabele goal van Gabri op band staat. Rasmus Lindgren, die de groepstraining hervatte, Toby Alderweireld en Siem de Jong lachen nog na van het ongelooflijk fraaie wat zij zagen van de Spanjaard. Trainer Marco van Basten waardeerde de goal met liefst driedubbele punten. Rob Wielaert hoopt dat de memorabele goal van Gabri op band staat. Rasmus Lindgren, die de groepstraining hervatte, Toby Alderweireld en Siem de Jong lachen nog na van het ongelooflijk fraaie wat zij zagen van de Spanjaard. Trainer Marco van Basten waardeerde de goal met liefst driedubbele punten.
Gabri doet nog even voor hoe hij luttele tellen eerder op fabelachtige wijze scoorde. Met een perfecte omhaal joeg hij de bal in het net. Maar voorlopig zal niemand die treffer van hem vergeten. Gabri doet nog even voor hoe hij luttele tellen eerder op fabelachtige wijze scoorde. Met een perfecte omhaal joeg hij de bal in het net. Maar voorlopig zal niemand die treffer van hem vergeten.