Menu
Gastrol Dean Gorré bij Circus Andy Cole

Gastrol Dean Gorré bij Circus Andy Cole

Er kwamen dit weekend veel prominente clubs en oude helden voorbij in Hong Kong. Op het Soccer Sevens toernooi, waar Jong Ajax als vijfde eindigde, was ook ex-Ajacied Dean Gorré present. De middenvelder deed met het All Star Team van Andy Cole mee.

Op alle uitingen van de International Soccer Sevens kwam steevast één man terug: Andy Cole. De voormalig spits van Manchester United en het Engels elftal was, zeker gezien het Engelse karakter van de Soccer Sevens, een graag geziene gast in de voormalige Britse kolonie Hong Kong.

‘King Cole’, zoals de organisatie de spits van weleer aankondigde, had in zijn All Star Team (met onder andere Frank Sinclair) een plekje ingeruimd voor Dean Gorré. De middenvelder, die tussen 1997 en 2000 voor Ajax en daarna in Engeland speelde, eindigde met zijn team uiteindelijk als tweede tijdens het Masters toernooi voor de ‘oudere jongeren’.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Gorré was een van de All Stars van Team Andy Cole. Gorré was een van de All Stars van Team Andy Cole.
Cole is nog altijd fanatiek. Cole is nog altijd fanatiek.
Gorré (links) en Cole (rechts) in afwachting van een uiteindelijk gewonnen penaltyserie. Gorré (links) en Cole (rechts) in afwachting van een uiteindelijk gewonnen penaltyserie.
Cole had in Hong Kong over (media-)aandacht niet te klagen. Cole had in Hong Kong over (media-)aandacht niet te klagen.
De All Stars met centraal voorin Gorré en rechtsachter Cole. De All Stars met centraal voorin Gorré en rechtsachter Cole.