Menu

GBA sluit seizoen af met veertiende plaats

Germinal Beerschot Antwerpen heeft het seizoen 2002-2003 in de Jupiler League met een veertiende plaats afgesloten. De laatste wedstrijd tegen Lierse SK ging met 1-2 verloren.

Aaron Mokoena, Anthony Obodai en Kwame Quansah stonden in de basis. De drie Ajacieden zagen dat Lierse op voorsprong kwam. Maar na de rust lag het initiatief bij de thuisploeg waar trainer Franky Vanderelst afscheid neemt. Reigel miste op een haar de kruising en alle toeschouwers zagen kort daarna dat Lierse's doelpuntenmaker Tohoua Kristof Snelder haakte in het strafschopgebied. De scheidsrechter floot echter niet.

Kort daarna schoot Steve Cooreman de gelijkmaker op prachtige wijze - van afstand - binnen. Drie minuten later schoot Quansah op de lat. In plaats van een voorsprong voor Germinal Beerschot volgde echter een tegendoelpunt toen De Wilde scoorde na slap verdedigen van de thuisploeg.

Germinal Beerschot bleef met lege handen achter, waar een gelijkspel meer volgens de verhouding was geweest.

Germinal Beerschot:

Luciano, Svetlicic, Mokoena, Zanzan, Monteyne, Cooreman, Reigel (71´ Haagdoren), Obodai (79´ Bodor), De Wree (46´Asubonteng), Quansah, Snelders.

Bron: germinal-beerschot.com