Menu

Geef je nu op voor het grote Ajax Sinterklaasfeest!

Sint Nicolaas komt binnenkort weer naar ons land en zal ook dit jaar de kleine Ajax-fans niet vergeten. Wil jij ook naar het Ajax Sinterklaasfeest, geef je dan snel op!

Naast het bezoek van Sinterklaas kun je tijdens het Ajax Sinterklaasfeest ook genieten van een goochelaar, veel pepernoten en gekke clowns en zwarte pieten!

Verkleed je voor de Sint
Kom verkleed naar het Ajax Sinterklaasfeest en maak kans op een echte Ajax-prijs! Als jij wint mag je wedstrijdmascottes zijn bij een thuiswedstrijd van Ajax!

Kosten
Het feest is bedoeld voor kinderen tot 10 jaar. De kosten bedragen 3 euro voor kinderen van SVA-leden of Ajax Kids Club-leden. Iedereen mag één introducé meenemen. Hij/zij betaalt dan 8 euro.

Eerst aanmelden!
Om teleurstelling te voorkomen moet je je wel eerst aanmelden, anders weet de Sint natuurlijk niet dat je er zult zijn. Stuur vóór 30 november aanstaande een e-mailtje naar kidsclub@ajax.nl.
Zet in het onderwerp van je mail ‘Sinterklaasfeest’. Vergeet niet je lidnummer (evt. van ouder), naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Als je een introducé wilt meenemen, dan kun je hem/haar tegelijk aanmelden.
Natuurlijk kan je ook een briefje sturen naar
Ajax Kids Club
t.a.v. 'Sinterklaasfeest'
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam

Datum en locatie
De Sint en z'n Pieten komen op vier plaatsen in het land langs:
- In Amsterdam op zaterdagmiddag 29 november
- In Oosterhout op zaterdagmiddag 29 november
- In Assen op woensdagmiddag 3 december
Je kunt zelf aangeven naar welk feest je wilt komen.

Nadat je je hebt ingeschreven, krijg je van ons een bevestigingsbrief met daarin het exacte programma, een routebeschrijving en verdere belangrijke informatie.