Menu
Geen vrij voor revalidanten

Geen vrij voor revalidanten

Op het programma van Ajax stond een vrije dag, maar revalidanten Klaas Jan Huntelaar, Tom de Mul en Nicolae Mitea trokken toch naar het trainingsveld om aan hun herstel te werken.

Conditie- en hersteltrainer Laurens Ebben en fysiotherapeut Frank van Deursen begeleidden de herstellende voetballers. Huntelaar zit in het revalidatieproces van zijn enkelblessure die hij een week geleden tijdens de training van Ajax opliep. Tom de Mul keerde met liesklachten terug uit het trainingskamp van Jong Belgiƫ en Nicolae Mitea kampt al wat langer met een hamstringblessure.
,,We hebben goed gewerkt, maar deze jongens hebben allemaal nog de status van geblesseerden'', zei Van Deursen na de trainingssessie. ,,Ze zitten in het traject op weg naar herstel.''

Nicolae Mitea heeft een bal in de sloot naast het trainingsveld geschoten en moet nu met de stok aan de slag om het speeltuig uit het riet te krijgen. Nicolae Mitea heeft een bal in de sloot naast het trainingsveld geschoten en moet nu met de stok aan de slag om het speeltuig uit het riet te krijgen.
Van Deursen moedigt aan en telt, De Mul gooit aan en Huntelaar kopt. Van Deursen moedigt aan en telt, De Mul gooit aan en Huntelaar kopt.
Tom de Mul schaaft zijn techniek bij door een bal hoog te houden. Tom de Mul schaaft zijn techniek bij door een bal hoog te houden.
Ook Mitea toont zijn balgevoel. Ook Mitea toont zijn balgevoel.
Na de training kunnen De Mul en Huntelaar het niet eens worden over wie de zak met ballen naar binnen moet sjouwen. Ze besluiten tot een spelletje 'Steen Papier Schaar'. De Mul wint. Na de training kunnen De Mul en Huntelaar het niet eens worden over wie de zak met ballen naar binnen moet sjouwen. Ze besluiten tot een spelletje 'Steen Papier Schaar'. De Mul wint.