Menu
Gefocuste blikken de Toekomst

Gefocuste blikken de Toekomst

De Ajacieden die niet met hun nationale ploeg op pad zijn, waren donderdagochtend op de trainingsvelden op de Toekomst in twee groepen verdeeld. Aan de ene kant werd een aantal oefeningen traptechniek gegeven, de andere groep ging een scherp partijtje aan met elkaar. In totaal kwamen zeventien Ajacieden op het veld.

De blikken aan de linkerkant van het trainingsveld zijn gefocust. De bal moet tegen het net en dat willen de Ajacieden zo fraai mogelijk voor elkaar zien te krijgen. Met de tong uit de mond, het oog op timmermansscherpte, plaatst de voetballer zijn voet tegen de bal. De bal kust het net bij een geslaagde poging. Het lukt niet altijd. Soms wordt het aluminium geraakt, of komt de bal niet tussen de palen.

Aan de rechterkant van het trainingsveld staan de gezichten op verbeten. Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven staan tussen de palen om schoten van dichtbij te keren. Ze weren zich dapper, want de inzetten zijn meestal snoeihard. Luid gejuich volgt om tien over twaalf. Het Aissati-team, met Mitchell Donald en Gabri viert een triomf en dat willen ze laten weten ook.

Jeffrey Sarpong werkt aan zijn traptechniek. Jeffrey Sarpong werkt aan zijn traptechniek.
Ook Marvin Zeegelaar spant zich in om te voldoen aan de oefening. Ook Marvin Zeegelaar spant zich in om te voldoen aan de oefening.
De weer fitte Aissati gaat het duel onbekommerd aan. De weer fitte Aissati gaat het duel onbekommerd aan.
Ook tijdens een rustperiode spelen Cvitanich en Ogararu graag met de bal. Ook tijdens een rustperiode spelen Cvitanich en Ogararu graag met de bal.
Een dappere haas durft het aan een run over het trainingsveld te maken. Een dappere haas durft het aan een run over het trainingsveld te maken.
Florian Jozefzoon trainde weer mee met de A-selectie, net als Eduardo en Danilo. Florian Jozefzoon trainde weer mee met de A-selectie, net als Eduardo en Danilo.
Jeroen Verhoeven bekijkt de rest van het veld door de mazen van zijn net. Jeroen Verhoeven bekijkt de rest van het veld door de mazen van zijn net.