Menu
Gemengde groep tijdens open training

Gemengde groep tijdens open training

Een gemengde groep van Ajax 1-spelers en Jong Ajacieden kreeg dinsdag een uitgebreide training voorgeschoteld. De oefensessie was toegankelijk voor publiek, waardoor de Ajax-supporters de spelers aan het werk konden zien.

De gemengde groep speelde onder andere een grote oefenpartij. Vooral het gele team - met Mido en Nicolas Lodeiro in de gelederen - scoorde er lustig op los.

Verderop trainden Siem de Jong en Vurnon Anita op het kunstgrasveld met fysiotherapeut Jos Kortekaas. De Jong is herstellende van een hamstringkwetsuur. Anita keert terug van een kuitbeenblessure.

Voor de camera van Ajax TV sprak De Jong over zijn blessure. Hij moest vorige week tijdens een training van Jong Oranje geblesseerd het veld verlaten. Inmiddels is geconstateerd dat de middenvelder een verrekking heeft in zijn rechterhamstring. De Jong hoopt gauw aan te sluiten bij de groep. ,,Hopelijk mis ik niet te veel. Lopen lukt wel, maar bij het aanzetten en versnellen voel ik het in mijn been.’’ Het interview met De Jong is later te zien op Ajax TV.

Het team van Martin Jol traint in aanloop naar het treffen met NAC Breda aanstaande zaterdag. Het competitieduel begint om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA. Voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Juich Ajax naar de overwinning!

Foto's en tekst: Ajax.nl

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

Een groepje Jong Ajacieden trainde met het eerste elftal. Een groepje Jong Ajacieden trainde met het eerste elftal.
Siem de Jong en Vurnon Anita werken aan hun herstel met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Siem de Jong en Vurnon Anita werken aan hun herstel met fysiotherapeut Jos Kortekaas.
Mitchell Donald en Rasmus Lindgren in een duel om de bal. Mitchell Donald en Rasmus Lindgren in een duel om de bal.
Nicolas Lodeiro is Suk (links) te snel af. Nicolas Lodeiro is Suk (links) te snel af.
Bekijk het interview met De Jong later op Ajax TV. Bekijk het interview met De Jong later op Ajax TV.