Menu
Geslaagd feest in Markelo

Geslaagd feest in Markelo

Honderden Ajax-fans reisden maandag naar Markelo af voor het Ajax Life Supportersfeest. Een aantal selectiespelers was aanwezig tijdens het evenement. Naast handtekeningen uitdelen, deden de spelers intensief mee met de georganiseerde activiteiten.

De Supportersvereniging Ajax organiseerde maandag een Supportersfeest in Markelo. De opkomst was groot in een plaatselijke uitgaanscentrum.


De supporters kijken aandachtig naar de Ajax-spelers op het podium. Voor het feest in Markelo reisden Oleguer, Toby Alderweireld, Mitchell Donald, Kennedy en Ismaïl Aissati naar het oosten van het land af.


De spelers nemen alle tijd voor de handtekeningensessie. Op verschillende Ajax-spullen plaatsen de Ajacieden hun handtekening.


Een jonge supporter gaat op de foto met Aissati en Lucky, de mascotte van Ajax.


Behalve op het veld laten Alderweireld, Kennedy en Oleguer hun voeten ook spreken tijdens het dansspel.,,Welke heb jij?''  Het Supportersfeest in Markelo komt aan een eind en de jonge supporters bekijken na afloop van het feest nog even de handtekeningen op de spelerskaarten. Het  Ajax Life Supportersfeest in Markelo is geslaagd!Foto's: Pro Shots/ Peter Lous

Meer foto's op de website van Ajax Life >>