Menu
Geslaagd feest van jarig Ajax

Geslaagd feest van jarig Ajax

Ajax werd zondag 107 jaar oud en had zo'n 5.000 van zijn beste vrienden en vriendinnen uitgenodigd om dat te vieren in een sfeervolle Amsterdam ArenA. De aanwezigen speelden een Panna-toernooi en genoten van PSV - Ajax.

De spanning op de tribune is zichtbaar als de topper tussen PSV en Ajax ontbrandt. De spanning op de tribune is zichtbaar als de topper tussen PSV en Ajax ontbrandt.
De 0-1 door Huntelaar wordt met uitzinnig gejuich begroet. De stemming zit er goed in. De aanwezige fans zingen hun Ajax-liederen alsof ze live in Eindhoven aanwezig zijn. De 0-1 door Huntelaar wordt met uitzinnig gejuich begroet. De stemming zit er goed in. De aanwezige fans zingen hun Ajax-liederen alsof ze live in Eindhoven aanwezig zijn.
De toeschouwers veren op als Wesley Sneijder aanlegt van grote afstand. De toeschouwers veren op als Wesley Sneijder aanlegt van grote afstand.
Opnieuw ontploft de supportersschare in Amsterdam. Wesley Sneijder heeft inderdaad doel getroffen en de 0-2 op het bord gezet. Opnieuw ontploft de supportersschare in Amsterdam. Wesley Sneijder heeft inderdaad doel getroffen en de 0-2 op het bord gezet.
In de rust van PSV - Ajax is de finale van het Panna KO-toernooi. In de rust van PSV - Ajax is de finale van het Panna KO-toernooi.
De Panna King van de ArenA poseert met Lucky voor de winnaarsfoto. De Panna King van de ArenA poseert met Lucky voor de winnaarsfoto.
Vreugde en opluchting. Na de 1-2 door Kluivert schiet Huntelaar Ajax naar 1-3. In de ArenA beseffen de supporters dat PSV geklopt gaat worden. Vreugde en opluchting. Na de 1-2 door Kluivert schiet Huntelaar Ajax naar 1-3. In de ArenA beseffen de supporters dat PSV geklopt gaat worden.
De Ajacieden juichen met Gabri mee. De Spanjaard heeft er in Eindhoven zojuist 1-4 van gemaakt. De Ajacieden juichen met Gabri mee. De Spanjaard heeft er in Eindhoven zojuist 1-4 van gemaakt.
Kenneth Perez scoort in de slotfase! Het is 1-5 in Eindhoven. Kenneth Perez scoort in de slotfase! Het is 1-5 in Eindhoven.
De fans heffen liederen aan over Jaap Stam, Ryan Babel, Wesley Sneijder en natuurlijk Klaas Jan Huntelaar. Voor het eerst sinds 1994 verslaat Ajax PSV in Eindhoven. De fans heffen liederen aan over Jaap Stam, Ryan Babel, Wesley Sneijder en natuurlijk Klaas Jan Huntelaar. Voor het eerst sinds 1994 verslaat Ajax PSV in Eindhoven.
De wedstrijd is afgelopen en daarmee ook de feestdag in de ArenA. Nog een keer juichen en dan keren de verjaardagsgasten van Ajax tevreden huiswaarts. De wedstrijd is afgelopen en daarmee ook de feestdag in de ArenA. Nog een keer juichen en dan keren de verjaardagsgasten van Ajax tevreden huiswaarts.