Menu
Geslaagd Kick Off Event in FOX-studio

Geslaagd Kick Off Event in FOX-studio

Een kleine 250 sponsor- en zakelijke relaties van Ajax waren donderdagavond aanwezig bij het Kick Off Event in de studio’s van FOX Sports tegenover de Amsterdam ArenA. Op uitnodiging van Ajax beleefden de genodigden voor het tweede jaar op rij een bijzondere avond waarop onder anderen de Ajax-directie en het voltallige Technisch Hart aanwezig waren.

NOS Studio Sport-presentator Tom Egbers praatte de avond aan elkaar en introduceerde achtereenvolgens Edwin van der Sar, Marc Overmars, Wim Jonk, Dennis Bergkamp en Frank de Boer. De voetbalgrootheden werden met applaus ontvangen. De gespreksonderwerpen varieerden van Ajax’ naamsbekendheid in China en de flirt met Samuel Eto’o tot de stand van zaken in de jeugdopleiding en de transfer van Kenneth Vermeer naar Feyenoord.

Vanuit de zaal was volop ruimte voor vragen, waar het ‘hart van de club’ op open wijze gehoor aan gaf. De avond werd afgesloten met een feestelijke borrel, opgeluisterd met een jazzband, waarbij de aanwezigen zich onder elkaar mengden en verdere vriendschappelijke en zakelijke contacten legden.

Het volgende evenement dat vanuit de afdelingen Business Relations en Sponsoring van Ajax zal worden georganiseerd, is een Ladies Night bij de wedstrijd Ajax-Go Ahead Eagles op zaterdagavond 25 oktober.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De Ajax-directie en het voltallige Technisch Hart waren aanwezig. De Ajax-directie en het voltallige Technisch Hart waren aanwezig.
Er was volop ruimte voor vragen vanuit de zaal. Er was volop ruimte voor vragen vanuit de zaal.
Presentator Tom Egbers leidde de avond. Presentator Tom Egbers leidde de avond.
Een kleine 250 sponsor- en zakelijke relaties van Ajax beleefden een interessante avond in de studio van FOX Sports. Een kleine 250 sponsor- en zakelijke relaties van Ajax beleefden een interessante avond in de studio van FOX Sports.
Na afloop mengde de Ajax-directie zich onder de genodigden voor informele gesprekken tijdens de borrel. Na afloop mengde de Ajax-directie zich onder de genodigden voor informele gesprekken tijdens de borrel.