Menu
Geslaagd teamuitje Ajax Vrouwen

Geslaagd teamuitje Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen kregen afgelopen weekeinde van sponsor Your Gift een fraai teamuitje in Amsterdam aangeboden. De teamgeest werd nog meer aangesterkt en met het oog op de bekerfinale van 13 mei is dat natuurlijk een mooi gegeven.

Tijdens de informele afsluiting van het seizoen kregen de speelsters, staf en sponsors een heerlijk driegangen sushi diner voorgeschoteld. Met prosecco vooraf en ijsjes als dessert was het etentje helemaal ‘af’.

Nadat iedereen had genoten van de maaltijd was het tijd voor een ware Karaokestrijd. Anouk Hoogendijk bracht ‘Ben’ ten gehore en Marjon van Nielen en Marleen Molenaar vertolkten Arne Janssen’s ‘Meisjes met rode haren’ ten beste.

In het centrum van de stad sloten de vrouwen de competitie gezellig af en bereidden ze zich gelijktijdig voor op de bekerfinale tegen FC Twente van woensdag 13 mei in Den Haag.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Anouk Hoogendijk en Claudia van den Heiligenberg zingen de pannen van het dak. Anouk Hoogendijk en Claudia van den Heiligenberg zingen de pannen van het dak.
Lauren Delleman, Kelly Zeeman en Tessel Middag zingen met overtuiging. Lauren Delleman, Kelly Zeeman en Tessel Middag zingen met overtuiging.