Menu
Geslaagde Ajax Kick Off 2013

Geslaagde Ajax Kick Off 2013

Ajax heeft het seizoen donderdag officieus afgetrapt met de sponsoren, partners, business seathouders en houders van een skybox. Dat gebeurde op een bijzondere locatie; in de studio’s van Fox - gelegen pal naast de Amsterdam ArenA - werd alle Ajacieden een gevarieerd programma voorgeschoteld tijdens het Ajax Kick Off Evenement 2013.

Thomas Acda interviewde als spreekstalmeester onder meer de directieleden Edwin van der Sar en Marc Overmars. Ook Wim Jonk (lid technisch hart) en individueel jeugdtrainer Ronald de Boer waren present. Uiteraard ontbrak ook Ajax’ algemeen directeur Michael Kinsbergen niet. De businessrelaties van Ajax konden zelf ook vragen stellen aan Van der Sar, Overmars, Jonk, De Boer en Kinsbergen.

Gastpresentator Thomas Acda leidde het gesprek tussen en met de Ajacieden in de Fox-studio's. Gastpresentator Thomas Acda leidde het gesprek tussen en met de Ajacieden in de Fox-studio's.

De exclusieve rondleiding door de studio’s van Fox (onder meer bekend van Fox Sports) vormde een informeel onderdeel van de ‘open avond’ voor businessrelaties. De inwendige mens werd op maat bediend met hapjes en drankjes. De Ajacieden die eerder publiekelijk vragen kon worden gesteld, mengden zich tijdens de avond onder de relaties. Het was donderdagavond ook in zakelijk opzicht de kick off van een hopelijk geslaagd nieuw seizoen.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

De businessrelaties van Ajax trapten officieus af in de studio's van Fox. De businessrelaties van Ajax trapten officieus af in de studio's van Fox.
Er was donderdag een grote opkomst van de zakelijke relaties. Er was donderdag een grote opkomst van de zakelijke relaties.
Acda in gesprek met Marc Overmars. Ook de directeur voetbalzaken beantwoordde diverse vragen van de Ajax-relaties. Acda in gesprek met Marc Overmars. Ook de directeur voetbalzaken beantwoordde diverse vragen van de Ajax-relaties.
Ajax' directeur marketing Edwin van der Sar aan het woord. Ajax' directeur marketing Edwin van der Sar aan het woord.
Alle Ajacieden werden rondgeleid door de studio's van Fox. Alle Ajacieden werden rondgeleid door de studio's van Fox.
De Ajax-relaties kregen een uniek kijkje achter de schermen van Fox. De Ajax-relaties kregen een uniek kijkje achter de schermen van Fox.
Algemeen directeur Michael Kinsbergen in gesprek. Algemeen directeur Michael Kinsbergen in gesprek.
De hapjes en drankjes ontbraken niet tijdens de Ajax Business Kick Off. De hapjes en drankjes ontbraken niet tijdens de Ajax Business Kick Off.
Op de foto met de drie schalen die Ajax 1 in 2011, 2012 en 2013 veroverde. De belangrijkste Europese beker, die de club vier keer veroverde in de clubhistorie, ontbrak evenmin. Op de foto met de drie schalen die Ajax 1 in 2011, 2012 en 2013 veroverde. De belangrijkste Europese beker, die de club vier keer veroverde in de clubhistorie, ontbrak evenmin.