Menu
Geslaagde China-trip Van der Sar

Geslaagde China-trip Van der Sar

Edwin van der Sar heeft afgelopen week een bezoek aan China gebracht. De directeur marketing van Ajax nam onder meer deel aan een handelsmissie onder leiding van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Van der Sar benutte de trip naar China ook om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor van Offical Ajax Partner Huawei en een diner met Aziatische Ajax-partners in Shanghai.

De samenwerkingsrelatie tussen Amsterdam en de Chinese hoofdstad Beijing bestaat dit jaar precies twintig jaar. Om die reden was het aantal deelnemers aan de handelsmissie naar China dit jubileumjaar groter dan ooit. Het gezelschap, bestaande uit ruim 100 afgevaardigden van verschillende Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en culturele instellingen, reisde kriskras door China voor tal van activiteiten en ontmoetingen. Onder leiding van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan bezocht het Nederlandse gezelschap de steden Guangzhou, Shenzhen en Beijing.

Van der Sar maakte van de gelegenheid gebruik om in China het hoofdkantoor van Huawei te bezoeken. Verder ondertekende hij namens Ajax een contract met Hupu (online partner van Ajax in China) en schoof hij aan bij een speciaal diner met de Ajax-partners Aegon-CNOOC, adidas, InBev, Sengled en Hublot in Shanghai.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Edwin van der Sar overhandigde een speciaal Ajax-shirt dat de 20-jarige samenwerkingsrelatie tussen Amsterdam en Beijing illustreert. Links de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Edwin van der Sar overhandigde een speciaal Ajax-shirt dat de 20-jarige samenwerkingsrelatie tussen Amsterdam en Beijing illustreert. Links de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.