Menu
Geslaagde KiKa-middag op de Toekomst

Geslaagde KiKa-middag op de Toekomst

De jeugdtrainers van Ajax gaven woensdagmiddag op de Toekomst een clinic aan oncologische patiëntjes van het VUmc en het AMC. Bekijk hier het fotoverslag van deze dag KiKa-dag.

De jeugdtrainers van Ajax beleefden een mooie woensdagmiddag. Net als de deelnemers genoten zij van de clinic. De jeugdtrainers van Ajax beleefden een mooie woensdagmiddag. Net als de deelnemers genoten zij van de clinic.
De Ajax-trainers werden bijgestaan door spelers van Ajax D1 en Ajax D2. Zij hielpen de kindjes bij de voetbaloefeningen. De Ajax-trainers werden bijgestaan door spelers van Ajax D1 en Ajax D2. Zij hielpen de kindjes bij de voetbaloefeningen.
Naast het voetbal waren er op de Toekomst nog genoeg andere leuke dingen te beleven. Alle kinderen konden zich bijvoorbeeld laten schminken. Naast het voetbal waren er op de Toekomst nog genoeg andere leuke dingen te beleven. Alle kinderen konden zich bijvoorbeeld laten schminken.
Eigenlijk waren er alleen maar vrolijke gezichten te zien op de Toekomst. Eigenlijk waren er alleen maar vrolijke gezichten te zien op de Toekomst.
Natuurlijk was Lucky ook van de partij. Hij hielp daar waar nodig bij de voetbalonderdelen. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. Hij hielp daar waar nodig bij de voetbalonderdelen.
Waar gaat die bal naartoe? Waar gaat die bal naartoe?
Voor wie nog energie over had na het voetbal was er een ontzettend groot springkussen. Voor wie nog energie over had na het voetbal was er een ontzettend groot springkussen.
Alle deelnemers kregen na afloop een mooie medaille. Alle deelnemers kregen na afloop een mooie medaille.
Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink opende de KiKa-middag met een spetterende speech. Na afloop bedankte hij alle kinderen en trainers voor hun fantastische inzet. Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink opende de KiKa-middag met een spetterende speech. Na afloop bedankte hij alle kinderen en trainers voor hun fantastische inzet.
Alle trainers, jeugdspelers en deelnemers konden terugkijken op een meer dan geslaagde middag. Naast de mooie herinneringen en een medaille kregen de kinderen ook allemaal een echt Ajax-shirt mee naar huis. Alle trainers, jeugdspelers en deelnemers konden terugkijken op een meer dan geslaagde middag. Naast de mooie herinneringen en een medaille kregen de kinderen ook allemaal een echt Ajax-shirt mee naar huis.