Menu
Geslaagde voetbalclinic NIVEA MEN

Geslaagde voetbalclinic NIVEA MEN

De NIVEA MEN clinic vervulde donderdag 17 april de voetbalwens van 15 gelukkige prijswinnaars. Op trainingscomplex de Toekomst ontvingen zij een professionele voetbalclinic van twee Ajax-trainers.

Na de lunch, die zorgde voor de noodzakelijke energie, maakten de prijswinnaars zich met frisse moed op voor de warming-up. Hierna trainden de spelers, onder de professionele begeleiding van Patrick Ladru en Ronald Joorse, op verschillende onderdelen. Voor de deelnemers was de training helemaal compleet toen Joël Veltman langs kwam om te kijken hoe de training verliep. De Ajax-verdediger maakte kennis met iedereen en voorzag de trainingsshirts van handtekeningen.

De training, die vanuit de samenwerking met de Eredivisie wordt gehouden, eindigde met een fotomoment op het veld. Na een frisse douche kregen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag met NIVEA MEN-producten. Ook het mooie weer droeg bij aan de geslaagde en energieke voetbalmiddag, waarbij na afloop louter positieve reacties te horen waren.

De deelnemers krijgen instructies van de Ajax-staf. De deelnemers krijgen instructies van de Ajax-staf.
Vooraf genoten de deelnemers van een uitgebreide lunch.