Menu
Geslaagde werksessie BVO's bij Ajax

Geslaagde werksessie BVO's bij Ajax

De Stichting Meer dan Voetbal heeft dinsdag in samenwerking met Ajax voor alle betaald voetbal organisaties (bvo) een werksessie in de Amsterdam ArenA georganiseerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) was deze dag het centrale thema.

Ook de Ajax Foundation verzorgde een deel van het programma. Namens Ajax legde Simone Freling (directeur Ajax Foundation) onder meer uit hoe en op welke wijze de Amsterdamse club zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt en waar de Ajax Foundation voor staat.

De dag was in het bijzonder georganiseerd voor de medewerkers van betaald voetbal organisaties die zich bezighouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. ,,Ajax is zich bewust van zijn leidersrol en voorbeeldfunctie en vindt het als topclub belangrijk zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen’’, vertelde Freling onder meer aan de deelnemers aan de werksessie. ,,De Ajax Foundation steunt maatschappelijke projecten op het gebied van sport en gezondheid, sociale integratie en educatie.’’

Andere sprekers tijdens de dag waren Anke Meulendijks en Judith Frankenhuis (Stichting Meer dan Voetbal) en Bob van Oosterhout (Triple Double).

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst