Menu
Gezellige avond voor Bordjesclub

Gezellige avond voor Bordjesclub

De leden van de bordjesclub bij Ajax en hun genodigden genoten vrijdagavond weer van hun tradionele jaardiner. Onder het genot van de heerlijke spijzen en dranken wisselden de Ajacieden van vroeger en nu tijdens de 67ste reünie van gedachten over de voetbalwereld.

Op de laatste vrijdag van oktober vindt ieder jaar het traditionele diner van de bordjesclub plaats. Enkele gasten krijgen de eer om het jaarlijkse diner bij te wonen. Jong Ajax-trainer Gery Vink was een van de genodigden. Ook hij ontving een bordje uit handen van voorzitter Hennie Henrichs.

Alle leden van de Bordjesclub zijn minimaal 25 jaar lid van Ajax. Een lidmaatschap van veertig jaar wordt gehonoreerd met een tweede bordje. Wie vijftig jaar lid is van Ajax ontvangt een gouden Ajax-speld. Deze speld wordt voorzien van een briljantje wanneer iemand zestig jaar lid is en voor degenen die zeventig en 75 jaar lid zijn, wordt een passend cadeau uitgezocht zoals bijvoorbeeld een zilveren schaal met inscriptie.

Het Bordjesclub-comité bestaat uit Hennie Henrichs (voorzitter), Wim Schoevaart (secretaris) en André Kraan.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ereleden Wim Schoevaart en André Kraan waren aanwezig tijdens de gezellige avond. Ereleden Wim Schoevaart en André Kraan waren aanwezig tijdens de gezellige avond.
Ajax-trainer Frank de Boer bevond zich ook op de Toekomst. Ajax-trainer Frank de Boer bevond zich ook op de Toekomst.
Hennie Henrichs heet iedereen van harte welkom. Hennie Henrichs heet iedereen van harte welkom.
Henrichs overhandigt een bordje. Henrichs overhandigt een bordje.
Commissaris Theo van Duivenbode is diep in gesprek. Commissaris Theo van Duivenbode is diep in gesprek.