Menu

Goals Ajax - FC Groningen 3-1

Ajax won zaterdag 9 september het duel tegen FC Groningen simpel met 3-1. De formatie van trainer Co Adriaanse was veel sterker dan de equipe die Jan van Dijk binnen de lijnen stuurde, maar tot tevreden gezichten leidde dat allerminst. 'Dit was de minste wedstrijd van de vier tot nu toe,' vond de Ajax-trainer echter. Niettemin is de winst voldoende voor een vierde plaats in de KPN Eredivisie.

Goals Ajax -FC Groningen 3-1 (1-1)
1-0 Winter 24'
1-1 Drent 32'
2-1 Knopper 53'
3-1 Galasek 84'

Klik op de bovenstaande links om de goals te zien. Er wordt een nieuw venster geopend. De filmpjes zijn in avi-formaat en te bekijken met de mediaplayer die standaard bij windows wordt geleverd. Afhankelijk van de snelheid van de internet-verbinding kan het enige tijd duren voordat het doelpunt is te zien.
Ajax
Grim; Vierklau, Chivu en Bergdolmo; Galasek, Witschge, Knopper (86. Van der Gun) en Winter, Van der Meyde, Arveladze (81. Hosé) en Gronkjaer (75. Bobson).

FC Groningen
Beukenkamp; Elshot, Van de Looi, Broerse en Johansson; Alberda, Gregoor van Dijk, Hugo en Dominique van Dijk (69. Maximiano); Drent en El Idrissi.

Scheidsrechter: Luijten. Toeschouwers: 34.000. Rode kaart: 69. El Idrissi (Groningen/2x geel). Gele kaart: Galasek, Witschge (Ajax), Drent, Van de Looi (Groningen).