Menu

Godenzonen maandag op tv

Ook dit seizoen worden supporters in Amsterdam en omstreken op televisie verwend met hun wekelijkse portie Ajax. Tot aan de winterstop schotelt de Amsterdamse tv-zender AT5 weer het half durende feuilleton Godenzonen voor, over het reilen en zeilen van de Amsterdamse voetbalclub.

In de eerste aflevering, maandag 12 september (19.00, 21.00 en 23.00 uur), wordt teruggeblikt op de voorbereiding en de eerste drie competitie-duels onder de nieuwe trainer Co Adriaanse. Verder nam de ploeg een kijkje in Gent, de stad waar Ajax dinsdag zijn eerste UEFA Cup-duel van dit seizoen uitvecht tegen de plaatselijke AA. In de trant van 'koffietijd' wordt na elke wedstrijd nagebabbeld met de vaste supporters bij het trainingsveld van Ajax.

De opzet is nagenoeg hetzelfde als vorig seizoen. Er is aandacht voor de jeugd - de D2 wordt een heel seizoen gevolgd- en er zijn portretjes van aankomende talenten (maandag Daniel Cruz). Alleen de lead is anders en er zijn twee studiogasten in plaats van één. In aflevering vier is de presentatie weer in handen van Simone Tacx.

Godenzonen is realtime te volgen (zonder plug-in) op de website van AT5.