Menu
Goed begin Open Dag voor prijswinnaars

Goed begin Open Dag voor prijswinnaars

Voor Benjamin van Bezooijen en Stefan Tijms begon de Open Dag 2009 goed. Deze Ajax-fans ontvingen rond 11.00 uur in de bestuurskamer van de Toekomst de prijzen die ze gewonnen hadden met Spoxx, het virtuele Ajax-aandelenspel.

Benjamin (23) was het afgelopen jaar één van de beste spelers van Spoxx. Hij vertelt hoe het spel in zijn werk gaat. ,,Je selecteert elf spelers en die zijn allemaal één euro waard. Hun prestaties worden beoordeeld door de deelnemers van Spoxx en aan de hand daarvan gaat de waarde van die speler omhoog of omlaag.” Onder andere dankzij Luis Suarez, zijn meest waardevolle speler, werd hij één van de prijswinnaars van afgelopen seizoen. Ajax’ mediamanager Mark van Leest overhandigde hem een ingelijst Ajax-shirt en een trainingsset. ,,Echt hartstikke mooi”, aldus de Ajax-fan uit Hoofddorp. ,,Komend seizoen doe ik zeker weer mee.”

Stefan Tijms (16) uit Beverwijk heeft eigenlijk niet zelf gewonnen, maar haalde prijzen op namens zijn broer Robin (19), die momenteel met het Nederlandse leger in Afghanistan zit. ,,Ik heb het hem verteld via MSN”, zegt hij. ,,Hij vond het ontzettend leuk. Ik stuur zijn prijzen niet meer op naar Afghanistan want hij komt in augustus weer thuis.”

Kijk hier hoe je mee kan doen aan Ajax-Spoxx

Prijswinnaar Benjamin met Ajax' mediamanager Mark van Leest. Prijswinnaar Benjamin met Ajax' mediamanager Mark van Leest.
Stefan nam de prijzen in ontvangst namen zijn broer Robin. Stefan nam de prijzen in ontvangst namen zijn broer Robin.