Menu

Goed herstel Haarlem

Na de onthutsende seizoenstart (7-0 verlies tegen Heracles) herstelde Haarlem zich thuis tegen Cambuur. Tegen de ambitieuze Friezen waren twee treffers van Rick Hooyboer goed voor de winst, 2-0.

Ook in de bekerpoule had Haarlem het scorend vermogen al weer teruggevonden, want tegen de amateurs van Tonegido werd het maar liefst 10-2 in Haarlems voordeel.

Na een half uur opende Hooyboer met een fraaie vrije trap de score. Die stand bleef onbedreigd tot de rust op het bord. In de tweede helft speelde de formatie van trainer Leo van Veen weer vol op de aanval. Ook nu scoorde Haarlem uit een dood spelmoment. Hooyboer kreeg de bal na een vrije trap op het hoofd en maakte 2-0.

Daarna nam de druk toe van Cambuur, maar kreeg Haarlem de betere kansen. Toch veranderde er niets meer aan de score en herstelden de provinciehoofdstedelingen zich goed van het zware verlies van vorige week.


Koroglu, Groot, Baas, Willems, Piket, Hooyboer, Douglas, Lagendijk, Tamerus (80. Promes), Supusepa en Mulders (70. Ketting)