Menu
Goede generale van Real Madrid

Goede generale van Real Madrid

Real Madrid heeft zaterdagavond een goede voorbereiding op het duel met Ajax gehad. De koploper van de Spaanse competitie won op bezoek bij Sporting Gijón met 0-3. Di María, Cristiano Ronaldo en Marcelo stelden de zege veilig. Real Madrid is al zeker van de groepswinst in poule D van de UEFA Champions League. Zaterdag wacht de Koninklijke de kraker tegen FC Barcelona.

Kaká viel negen minuten voor tijd in voor Özil. De Braziliaan is hersteld van zijn kuitblessure en zal woensdag tegen Ajax in de basis starten, zo verzekerde Real-coach José Mourinho. De koploper van Spanje arriveert dinsdag in Amsterdam. In de middaguren werkt Real nog een training in de Spaanse hoofdstad af. ’s Avonds geeft Mourinho een persconferentie in de ArenA.

Ajax heeft woensdag aan een punt genoeg om te overwinteren in de Champions League. Een nederlaag kan ook toereikend zijn, al is Ajax dan wel afhankelijk van de uitslag van Dinamo Zagreb - Olympique Lyon. Ajax staat drie punten voor op de Fransen en heeft een veel beter doelsaldo.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst