Menu

Gratis 2 maanden Eredivisie Live voor Ajax nieuwsbrief lezers!!

Het is u vast niet ontgaan, Eredivisie Live is dé nieuwe voetbalzender van Nederland. Eredivisie Live zendt alle wedstrijden rechtstreeks uit en is voor iedereen bereikbaar.


Heeft u nog geen Eredivisie Live? Grijp dan nu uw kans en ontvang 2 maanden gratis Eredivisie Live, dat betekent dus 2 maanden gratis genieten van alle live van Ajax wedstrijden, Ajax TV en alle andere wedstrijden en programma’s.
Aanmelden?
Direct aanmelden, ga dan naar de speciale actiepagina van Eredivisie Live (www.eredivisielive.nl/ajaxactie) en gebruik deze unieke code AJ111A om u direct aan te melden. Wees er snel bij, want de actie en de code zijn beperkt geldig (18 feb. 2009).
Actievoorwaarden
De actie geldt voor iedereen die nog geen abonnement heeft op Eredivisie Live. De actie geldt dus niet voor bestaande Eredivisie Live abonnees.
Wilt u na 2 maanden uw abonnement niet verlengen zorg dan dat u opzegt bij uw eigen televisie aanbieder. U ontvangt hierover van Eredivisie Live tijdig schriftelijk bericht. Hierin staan de contactgegevens van de klantenservice van uw aanbieder vermeld. Indien u niet wilt verlengen kunt u dat bij hen aangeven.
Kijk voor de uitgebreide actievoorwaarden per provider op www.eredivisielive.nl/ajaxactie of neem contact op met de klantenservice van Eredivisie Live op 0909-0101 (€ 0,10 p/m). Deze voorwaarden gelden alleen tijdens de actieperiode die loopt t/m 18 februari 2009.
PS
Ben je jonger dan 18 jaar vraag dan toestemming van ouder, voogd of verzorger.