Menu
Gratis seizoenkaart als je klant wordt van Ziggo

Gratis seizoenkaart als je klant wordt van Ziggo

Hoofdsponsor Ziggo heeft speciaal voor Ajax-seizoenkaarthouders een actie opgezet om je seizoenkaart gesponsord te krijgen.

Ziggo sponsort jouw seizoenkaart als je klant wordt van Ziggo
Ziggo is niet alleen de trotse hoofdsponsor van Ajax, maar ook van alle Ajax-fans. Daarom hebben ze een speciale actie voor je. Als je een Ajax-seizoenkaart bestelt of verlengd én overstapt op het Ziggo Alles-in-1 Complete Pakket ontvang je van Ziggo € 222,50 retour op een Ajax-seizoenkaart. Voor verschillende vakken in de Amsterdam ArenA betekent dit dus een gratis seizoenkaart! Je kunt dan een seizoen lang volop genieten van de mooiste wedstrijden.

Bovendien profiteer je met het Alles-in-1 Complete Pakket van nog véél meer voordeel. Zo kun je thuis razendsnel internetten, kijk je onbeperkt de beste films en zie je bij Ziggo Sport live de mooiste wedstrijden van de Spaanse en Engelse competitie.

Reageer snel, want op is op!
Wil je meer weten? Of wil je direct overstappen naar Ziggo? Ga dan naar ziggo.nl/ajax of neem contact op met een van de verkoopadviseurs van Ziggo via 0900 – 1884 (lokaal tarief).

Ben je al klant van Ziggo?
Dan hebben ze voor jou natuurlijk ook iets leuks. Als jij een Ajax-seizoenkaart bestelt of verlengt, dan maak je kans op volledige vergoeding van jouw seizoenkaart. Ziggo geeft er elf weg, dus ook trouwe Ziggo-klanten worden beloond. Meld je aan op ajax.nl/ziggo.

Tekst en beeld: Ajax.nl