Menu

Groen is de pineut

De Ajacieden die vrijdagochtend in het groene team zaten hebben wel eens een betere dag gehad. In de onderlinge mini-competitie tussen geel, groen en oranje dolven de groenen overtuigend het onderspit.

Drie teams van zes moesten het in korte partijtjes tegen elkaar opnemen. Terwijl twee teams tegen elkaar speelden, keek het derde langs de kant toe. Het team dat had gescoord mocht blijven staan, de verliezer ruilde van plaats met het team dat langs de kant stond.

Johnny Heitinga deed de hele training met de groep mee en lijkt dus geen last meer te ondervinden van de blessure aan zijn knie. De verdediger was ingedeeld in team geel, dat overtuigend de partijtjes in de eerst ronde won. Geen enkele keer hoefden de Ajacieden met de gele hesjes langs de zijlijn staan toe te kijken.

Voor straf moesten team groen en team oranje, beide wisten nul keer te scoren, een aantal sprintjes trekken. Ondertussen hield geel zich warm met een rondootje, maar uiteindelijk mochten de winnaars als beloning met René Wormhoudt gaan uitlopen.

Een tweede ronde partijtjes tussen groen en oranje volgde. Dit keer was het oranje dat via onder andere Aborah en Rosales een aantal keer makkelijk het net wist te vinden. Na ronde twee mocht oranje zich derhalve melden bij Wormhoudt voor de cooling-down.

De Ajacieden met de groene hesjes moesten het tenslotte nog even tegen elkaar opnemen, in partijtjes van drie tegen drie. Wie deze derde en laatste ronde won, maakte niet uit. Met zijn zessen moesten zij het veld opruimen en de doelen verplaatsen. Iets voor twaalven 's middags mochten ook de groenen zich weer richting kleedkamer begeven.