Menu
Groep bijna weer compleet

Groep bijna weer compleet

De internationals van Ajax hebben zich woensdag weer op de club gemeld. Daags na de interlands met hun nationale team werkten ze binnen een individuele training af. De overige Ajacieden verschenen wel op het veld. Onder hen Thulani Serero, Joël Veltman en aanvoerder Siem de Jong.

In totaal stonden er woensdagmiddag om 14:00 uur twaalf spelers en twee keepers (Cillessen en Van der Hart) op het trainingsveld. Het was goed om te zien dat Ricardo van Rhijn (enkel) en Daley Blind (lies) weer volledig met de groep meetrainden. Hun herstel gaat de goede kant op. Datzelfde geldt voor aanvoerder Siem de Jong. Net als eerder deze week deed hij het grootste deel van de training met de groep mee. Donderdag zal hij, voor het eerst sinds zijn klaplong werd geconstateerd, weer volledig met de groep meetrainen. Ook de internationals zijn dan weer van de partij.

Ook Thulani Serero trainde met de groep mee. De Zuid-Afrikaan onderging eerder op de dag een MRI-scan in verband met zijn liesklachten. Om die reden verliet hij afgelopen week het trainingskamp van de nationale ploeg van Zuid-Afrika. Uit de MRI-scan kwam een afwijking aan zijn schuine buikspier naar voren. Dat verklaart wellicht de liesklachten waar hij eerder deze week mee kampte, aangezien er aan zijn lies zelf verder geen beschadiging werd geconstateerd. Uiteraard zal Ajax de komende dagen voorzichtig met de middenvelder blijven omgaan.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst