Menu
Groep weer iets groter

Groep weer iets groter

Ajax 1 trainde woensdagochtend weer met een iets grotere groep dan dinsdag. De spelers van Jong Oranje sloten namelijk weer aan. Ook Evander Sno hervatte de groepstraining.

Sno deed het dinsdag nog rustig aan, omdat hij afgelopen weekeinde ziek was. Woensdag kon de middenvelder weer volop meedoen met de groepstraining.

De internationals van Jong Oranje, die dinsdagavond in de Euroborg 0-0 speelden tegen Jong Engeland, meldden zich woensdag ook weer. Siem de Jong en Mitchell Donald (basisspelers tegen Engeland) hielden het op de Toekomst bij een looptraining. Invallers Vurnon Anita, Jan-Arie van der Heijden en Daley Blind deden gewoon alle oefeningen mee.

Urby Emanuelson, Jeffrey Sarpong en Vurnon Anita in actie tijdens een loopoefening. Urby Emanuelson, Jeffrey Sarpong en Vurnon Anita in actie tijdens een loopoefening.
Martin Jol had de Ajacieden van Jong Oranje woensdag weer tot zijn beschikking. Martin Jol had de Ajacieden van Jong Oranje woensdag weer tot zijn beschikking.
Jong Ajax-doelman Marco Bizot trainde weer mee met het eerste elftal. Jong Ajax-doelman Marco Bizot trainde weer mee met het eerste elftal.
Donderdag is de selectie van Ajax weer compleet. Donderdag is de selectie van Ajax weer compleet.