Menu
Groots afscheid van Huntelaar

Groots afscheid van Huntelaar

Ajax en de supporters hebben na het competitieduel met ADO Den Haag (3-0) afscheid genomen van Klaas Jan Huntelaar. Met veel vuurwerk en fraaie spandoeken werd de spits, die in 136 duels 105 keer scoorde voor Ajax, veel succes gewenst bij zijn nieuwe club Real Madrid.

Klaas Jan Huntelaar loopt zijn ereronde in de Amsterdam ArenA. Klaas Jan Huntelaar loopt zijn ereronde in de Amsterdam ArenA.

Trainer Marco van Basten richtte zich op het veld van de ArenA als eerste tot Huntelaar. ,,Vergeet niet, voor jou staat de deur hier altijd open", vertelde hij door de microfoon tegen zijn voormalig aanvoerder. Ook de emotionele Huntelaar nam het woord en vertelde 'trots te zijn dat hij bij de mooiste club van het land heeft mogen spelen'. ,,En ik weet zeker dat er aan het einde van het seizoen een derde ster op jullie mooie shirt staat”, verwees hij naar een mogelijke dertigste landstitel.
Marco van Basten: ,,Voor jou staat de deur hier altijd open." Marco van Basten: ,,Voor jou staat de deur hier altijd open."
Luis Suarez wenst zijn voormalig aanvalspartner veel succes bij Real Madrid. Luis Suarez wenst zijn voormalig aanvalspartner veel succes bij Real Madrid.
De spelers en de leden van de technische staf vormden na de ereronde langs de supporters een erehaag voor de vertrokken Ajacied. De spelers en de leden van de technische staf vormden na de ereronde langs de supporters een erehaag voor de vertrokken Ajacied.
Natuurlijk ontbrak ook een groots vuurwerk niet bij het afscheid van Klaas Jan Huntelaar. Natuurlijk ontbrak ook een groots vuurwerk niet bij het afscheid van Klaas Jan Huntelaar.