Menu

Gros Ajacieden traint binnen

Verreweg het grootste gedeelte van de selectie trainde maandagochtend binnen. Slechts drie spelers, twee geblesseerden en twee keepers trainden op het veld voor de ArenA.

Ryan Babel, Yannis Anastasiou en Nigel de Jong waren de enige drie spelers die het veld opkwamen. Even later verscheen ook Zdenek Grygera en nog wat later stapte Wesley Sneijder over het bruggetje. Grygera trainde nog steeds geheel apart met Frank van Deursen, Sneijder deed een warming-up apart, maar voegde zich voor de loopoefeningen bij de 'groep'. Op het moment dat de groep ging afronden, meldde Sneijder zich weer bij René Wormhoudt voor een aangepast deel.

Kenneth Vermeer was, naast Maarten Stekelenburg, de tweede keeper op het veld. Bogdan Lobont zou maandagavond speelminuten krijgen in de wedstrijd van Jong Ajax, maar de Roemeen moet nog even geduld hebben. Het duel in de Beloftencompetitie werd namelijk afgelast. Veelvuldig nam Wil Coort Vermeer even apart om hem te voorzien van aanwijzingen. De doelman luisterde aandachtig en probeerde de wijze lessen van de keeperstrainer meteen in praktijk te brengen.