Menu

Grygera en Wamberto lopen zich naar fitheid

Wie zich afvraagt waar Wamberto toch is gebleven, krijgt hier het antwoord. De Braziliaan is geblesseerd aan zijn hamstring, was daarom ook niet mee naar Groningen en werkte ook deze dinsdag weer hard aan zijn herstel. Dat deed hij samen met de Tsjech Zdenek Grygera.

De selectie genoot van een welverdiende vrije dag. De laatste was twee weken geleden en na de wedstrijden tegen Willem II, Club Brugge en recent FC Groningen met alle hectiek daarom heen, zullen de meesten wel aan een dagje zonder training toe zijn geweest.

Maar toch was er bedrijvigheid in en rond de ArenA. Jari Litmanen en John O'Brien waren 's ochtends aan de slag op het trainingsveld. In de middag gingen Zdenek Grygera en Wamberto in het stadion in de weer met fysiotherapeut Ricardo de Sanders. Grygera is nog altijd herstellende van de bovenbeenblessure die hij opliep tegen Oranje en Wamberto heeft een hamstringblessure. Vol enthousiasme stortten beiden zich op de training van De Sanders.

Grygera zegt zich goed te voelen en hij vertrekt donderdag naar Tsjechiƫ. Niet om met het elftal te spelen tegen Oostenrijk (zaterdag), maar om bij zijn - reeds gekwalificeerde - landgenoten te zijn. ,,Zondag ben ik weer terug", belooft de international. Wanneer beide spelers weer volledig wedstrijdfit zulen zijn is vooralsnog niet bekend, maar de kans is aanwezig dat zij Ajax - Volendam op 17 oktober gaan halen.